Je David Koller vůl? Když se hloupý šašek v přímém přenosu ztrapní…

Ceny Anděl 2016? Jakási pofidérní show zpěváků a zpěvaček, kapel a čehosi, co většinová společnost nezná. Je to asi něco jako Český lev, kde vyhrávají třeba filmy jako Cesta ven, na který do kina nešel nikdo, ale byl procikánský a šířil propagandu. Tak nějak vypadal i včerejší večer s Kollerem a Holkou magor.

David Koller - Ceny Anděl 2016 | reprofoto: ceskatelevize.cz

David Koller – Ceny Anděl 2016 | reprofoto: ceskatelevize.cz


Nekoukal jsem na to cíleně, jen jsem čekal na exoty co provedou a Lenka Dusilová (Holka magor) mi utekla, tak tu komentovat nebudu, už to udělal bloger Patrik Juda ve článku, který jsme vydali pod názvem Stvůra Dusilová: A všechny stvůry spí a kde jsem já… A co na to Pepa Laufer s kpt. Minaříkem?

Kvákání Davida Kollera jsem však zachytil a ihned jsem si napsal poznámku, co Koller domluvil: „David Koller je Josef Laufer dnešní doby.“ Proč jsem si vzpomněl na soudruha Laufera? Za to si může Kollera sám, když řekl: „Byl bych rád, kdyby nás vláda netahala na východ. Ať už je to pan Babiš, Klaus nebo dokonce soudruh Zeman.“ Právě ten soudruh Zeman mi evokoval nechutnou propagandu Josefa Laufera s písničkou o komunistickém teroristovi kpt. Minaříkovi.

Nebudu se o více rozepisovat, video s kvákáním šaška Kollera máte výše a video s Lauferem jak oslavuje bestii Minaříka máte níže – To co předvádí poslední dobou Koller je to stejné, prohlašuje, že nebude vystupovat tam, kde vystoupil Ortel a pod. Jeho tupý antikomunismus je stejně hloupý jako komunistická víra jeho kolegy a soudruha Laufera, čí tak obrovský jako mentální retardace Šláfenberga…

Jen malá poznámka. Podle zlých jazyků je dokonce i Karel Schwarzenberg vzdělanější, se svou domácí základní školou, což je jeho absolutní nejvyšší vzdělání, než David Koller, který nemá mít ukončenou ani základní školu.