Organizuje své stíhání sám Andy Babiš, aby se zviditelnil a zbavil se svého poskoka Faltýnka?

Včerejší projev StBáka, komunisty, zloděje, oligarchy a lidského šmejda Andyho Babiše v rámci projednávání jeho vydání k trestnímu stíhání byl předvolební. Řval, útočil a mluvil jako československý chumaj. Ale stále ve stejné argumentační rovině, že mu to voliči s IQ pod 90 baští i s navijákem. A takových voličů je bohužel mnoho.

Babiš a Faltýnek – Dva zloději

Vše to zavání tím, že Babiš nelže jen v jedné věci, že celé jeho stíhání, tak jako stíhání jeho poskoka Faltýnka, je jen předvolební divadlo, kdy důkazy ve spisu chybí; žádné tam nejsou. Vše je podle něj účelové a načasované před volbami. Má pravdu! Je. Ovšem organizuje si to sám? Aby po jeho obvinění vše státní zástupce shodil ze stolu na příkaz dalšího komunistického poskoka a nyní poskoka Babiše Pelikána.

Petr Špěpánek na svém facebooku toto komentoval slovy, to co se děje kolem Babiše, že nějak policie nečiní: “Nevíte, jestli už v noci bylo policejní komando s beranidlem u Babišů na Čapáku? A jestli Andyho odváděli spoutaného v medvědu do vazby? A jestli už někdo svolal velkou policejní tiskovku? Ptám se jen proto, že to bývá zvykem. Tedy když jde o jiné. V případě Andyho a jeho podržtašky Faltýnka je to zatím jinak. Jsou hlavními hvězdami České televize, která jim dává neomezený prostor pro jejich demagogickou předvolební kampaň.”

Faltýnek může skončit ve vězení, jelikož se může vyšetřování obrátit tím směrem, že se v kauze Čapí hnízdo kradlo. To potvrdila i EU, že dotace byla zneužita, ale vůdce Babiš bude osvobozen, jelikož se zjistí, že nekradl Babiš, protože on je svatý a čistý, ale kradl Faltýnek. Vlci se nažerou a Babiš zůstane celý. Navíc tím ukáže světu, že když někdo krade, tak je potrestaný, ať je to jeho nepřítel, nebo jeho poskok. Ale král zlodějů Babiš, ten se bude smát jako svině stále.

Je Chovanec takový blbec, že na to Babišovi skočil a celou tuto šaškárnu s policejními zločinci zorganizoval a tím dal Babišovi krásný dárek? Jaký, no přeci nádhernou politickou kampaň. Ono i toto je kampaň. Česká televizi má jasno, kdo bude příští premiér a proto si Babiše předchází. Jen Chovanec skončí jako blbec. Ale to není nic nového.