Slávek Sobotka vyvoláním vládní krize spustil půlroční volební kampaň a volby stejně budou zfalšované

Titulek by stačil. Vládní krize je jen zastírací manévr. Ovšem Slávek Sobotka jako osoba je plně nesvéprávný a řízený socanskou mafií a globalistickými zájmy. Je to panáček, loutka a duševně nemajetný debílek na špagátcích George Sorose.

Sobotka se chystá vykouřit mikrofon


Jakákoliv demonstrace proti Babišovi a Zemanovi je jen využití užitečných idiotů a lidského odpadu k prosazování zločinecké globalistické politiky NWO. Andy Babiš je bezesporu zločinec, ale protestem proti němu se nic nezmění, když je to protest na straně zločinců. Jak se zbavit této politické špíny?

Tak to je složité. Jelikož volební podvody jsou stále časté a dokonce už organizované přímo těmi, co mají nad volbami dít. Třeba ve Francii mají jednoduchý způsob, ale ten známe z dvoukolových voleb také. Volební lístky do druhého kola vydává volební komise. Volební lístky do druhého kola francouzských voleb pro Marine Le Pen už byly volebními komisemi vydávány jako neplatné. Takže.,

Namítáte, že české volební lístky do Poslanecké sněmovny se rozdávají předem? Ovšem český dohled na volbami mají volební komise složené převážně pouze z velkých politických stran a hnutí, protože prostě na to mají lidi. A tito rozhodují pak hlasováním, který volební lístek je platný a který ne. A protizákonně. Protože neplatný volební lístek je pouze ten, který není vydán Orgánem veřejné moci k tomu oprávněné, a nebo z něj není jasné pro kterou stranu hlasujete.

V praxi to znamená, že jakkoliv špatně upravený volební lístek, kroužkováním, křížkováním, či nakreslením obrázků, je stále platný. Podle zákona. Podle praxe je vyřazen, jako neplatný. Z osobní zkušenosti vím, že mí spolupracovníci v minulých volbách na dvou místech vhodili do urny hlas pro koalici, za kterou jsem kandidoval. Hlas byl řádný a s preferencí pro mou osobu. Byly to dva okrsky na sobě nezávislé, ale ani v jednom naše koalice hlas nedostala, ale ani já. Takže volby jsou zfalšované vždy.

Takže přátelé volby to nevyřeší, ale máme českou tradici – vyhazovat zločinné politiky z oken.