Proč se v EU nesmí slavit Den vítězství, ale slaví se den kapitulace? To budete koukat, co bude povinné slavit 9. května, až utáhnou šrouby

Nejsem chodící encyklopedie, proto jsem se pozastavil nad tím, co jsem viděl. Osud mne včera vyhnal do Kopřivnice na Novojičínsku, jelikož se jedna slečna spletla a poslala mi dopis na již neplatnou adresu, tak jsem se vydal na poštu, kde by měl být dopis uložen a nebyl. Zjistilo se, že je už vrácen právě do Kopřivnice, kde třídí poštu a má směřovat zpět odesílateli. Tak nějak listonoška se usmyslela, že když není schránka adresáta, tak není třeba dopis uložit na poště na stanovenou dobu, když byl odeslán doporučeně. Ale zpět k podivení, to vidíte na fotografii níže, který byla pořízena včera 7. května 2015:

Kopřivnice 7. 5. 2015

Kopřivnice 7. 5. 2015

Co Vám na dané fotografii přijde špatně? Nebo jak pak zjistíte dobře… Ihned jsem si připadal jako před rokem 1989. K naší vlajce vyvěsit jednobarevný hadr s jakýmsi žlutým zdobením. Tehdy rudý s jednou hvězdou, kladivem a srpem; dnes modrý posetý žlutými hvězdami.

Totalita stejná, jelikož u vesla jsou stejní marxisté. Jenže tato deviace, že s naší národní vlajkou vlaje i jakýsi odporný smradlavý modrý hadr se setkáváme často. Ovšem proč byl nachystán ten modrý i na dnešní dny, když běžně na daných stožárech nevisí nic?

Jak to bylo s 8. a 9. květnem? Může za to jen časový posun?

Je všeobecně známo, že nacistické Německo kapitulovalo 8. května, po uznání kapitulace i Sovětským svazem, což určitě nebyl konec II. světové války, jelikož do kapitulace Japonska zbývalo ještě několik měsíců a nejednalo se jen o boje v Pacifiku a na Japonských ostrovech, ale i v kontinentální Asii.

Kapitulace Německa byla podepsána 7. května, ale k neuznání ze strany SSSR byly pokračující boje. A jedna nepřipomínána skutečnost: Němci se v rámci Pražského povstání ještě nevzdali. Odpor přestali klást až v noci z 8. května na 9. května. Vzhledem tomu, že není přesná hodina úplně známa, tak vznikl malý problém, kdy přestali klást odpor.

V Moskvě bylo už 9.května, když Stalin obdržel informace o zdolání nacistického odporu v Praze, proto jsme den vítězství slavili v den, kdy mezinárodně uznaný spojenec prohlásil, že došlo ke zdolání nacistů v Praze. Proto je korektní označovat za den kapitulace 8. května a za Den vítězství 9. května. Vždy se slaví až po dané události, tak proč najednou slavit něco předem? Nebo nám přikazují oplakávat kapitulaci? To snad ne?

Nicméně Berlín padl již 2. května, tak by klidně mohli dnes v Rusku slavit Den porážky nacistů ve Velké vlastenecké válce právě 2. května, ale neslaví, jelikož slaví Den vítězství, tedy den kdy zavládl v Evropě mír, který byl nastolen zlikvidováním III. nacistické říše a ten je logicky až po kapitulaci, tedy 9. květen – 1. mírový den po válce v Evropě.

Zakázaný 9. květen budete brzy povinně slavit, ale budete koukat jako vyoraná myš, co slavit budete

Ale proč tedy někteří aktivisté imbecility vyměšují nyní i vlajku Evropské unie? Oni nejsou imbecilní tím, že jim tam dávají nevědomky, oni moc dobře vědí, proč ji vyvěšují. Proto jsou imbecilní. To proto, aby jí tam 9. května nemuseli nově vztyčovat. Jedná se především o ty lidské duševně nemajetné tvory, kteří jsou v análech Evropské unie.

V roce 1950, při pátém výročí  Dne vítězství 9.května vydal Robert Schuman své slavné prohlášení, kterým deklaroval plán a výčet přesných a rychle uskutečnitelných kroků k integraci Evropy – Evropy uhlí a oceli. Od té doby se 9. květen připomíná jako Den Evropy či Evropské integrace a je jedním ze symbolu zvráceného totalitního uskupení Evropské unie.

Tím se pak začala vůbec první evropská socialistická regulace v Evropě, stanovení kvót na výrobu oceli a těžby uhlí mezi Německem a Francií. Vznikly zárodky dnešního žaláře evropských národů – Evropská unie. Dnes už i Polsko slavilo den kapitulace, jelikož zítra se v Polsku bude slavit už jen Den Evropy, který právě připomíná 9. květen 1950.

A dnešní EU je proti Rusku, tak jako nacistické Německo nebo Říše Napoleona. Dnes se taky po vzoru francouzského tajtrlíka tvoří Velká armáda a plánuje útok na Rusko.

Povinná tryzna a pak hybaj do průvodu

Takže může brzy nastat doba, utahování šroubů v EU to jen dokazuje, že kritik EU je extrémista, kdy 8. května budou tryzny, tak jako proběhla dnes na prvně na znovu nacistické Ukrajině a 9.května se budou slavit a oslavovat světlé zítřky totalitní neomarxistické evropské unie s jedním povoleným názorem, myšlenkou a postojem, která bude v rámci evropských hodnot. Vyženou vás pod hrozbou žaláře do průvodu slavit Den Evropy. A pokud si někdo myslí, že Hitler nebyl ovlivněn Marxem, tak si to jen myslí. Myslet znamená hovno vědět.