Král je nahý! No a? Jedeme dál! S Nečasem na věčné časy, po hlavě do prdele!

Je už jen pár hodin, kdy vypukne Kongres ODS v Brně. Kongres, který byl svolán proti zvyklostem strany velmi narychlo, kdy rozhodování o kandidátech do vedení strany neprobíhalo standardně. Některé místní sdružení se ani nesešly a rozhodovaly sdružení vyšší úrovně. Deset regionů podpořilo Nečase, že jej chtějí dál jako slepého předsedu, který v čele ODS nevyhrál ani jedny volby. Ovšem jeho podpora byla vynucena volbou aklamací. Tudíž občanští demokraté volili opravdu demokraticky.

Doufejme, že na kongresu bude volba předsedy strany tajná a všichni delegáti budou volit, tak jak se dohodli se členy, kteří je delegovali. Varianta nezvolení Nečase, ač je jediným kandidátem, je stále na stole. Snad i Ti nejvíce vypatlaní členové, závislí na mocenských strukturách, už pochopili, že Nečas je vstupenka do rychlíku se jménem Po hlavě do prdele.

Nečas odrazuje voliče ODS, svou nerozhodností, falešnou tvrdohlavostí a vůbec nevypočitatelností. Nečas jako hovňousek v čele strany by byl přijatelný jen v čele socialistické strany. Je pravdou, že se snaží z ODS tvořit celou dobu Občanské demokratické socialisty. Ovšem tradiční volič ODS, jaký vždy byl, nechce hovňouska v čele ODS a už vůbec ne socialismus.

Je smutným faktem, že ODS by prospěla hluboká opozice, nejlépe mimoparlamentní. Tím pádem by ze strany utekly všechny prospěchářské krysy, tak jako tyto zvířátka rády opouštějí topící se lodě. Jenže prospělo by to i národu? Kdo to ví? Levicová vláda je vždy cesta hlubokými sračkami, jenže tato vláda je taky cesta sračkami. Pokud se z nich chceme vymanit, tak jimi musíme jít a co je lepší? Zadržet dech a chvíli projít tím humusem, který nám bude sahat až nad hlavu nebo stále trpět a být rádi, že jich máme jen po krk?

Nečas už rozum nedostane, ten je omámen mocí a stal se z něj duševní chudák, který neví, kde je realita. Měl by se najít někdo, komu on ještě věří a upozornit jej, že on je tím nahým králem. Snad by se chytil za nos a poslal Kalouska do řádných míst s jeho rozpočtovou politikou. Nebo mu to chce ve svém projevu říci Mirek Topolánek? Oba byli pro ODS nadějí a stali se její pohromou.

Je na čase, aby se ODS zbavila Nečase?

  • ANO (69%, 269 hlasů)
  • NE (31%, 120 hlasů)

Celkem hlasovalo: 389

Nahrávání ... Nahrávání ...