Zahraniční politika Spojených států připomíná krysu zahnanou do kouta; Evropa bude obětí kolonizace a islamizace v izolaci od světa

Globálně se Spojené státy (SS) chovají jako agresivní impérium, které považuje za své území celou planetu. Ať je to pacifická oblast, Afrika, atlantická oblast, či Arktida. Své právo nadsazují nad právo mezinárodní, či formou loutkových vlád a „spojenců“, či spíše vazalů, své právo prosazují po celé Zemi.

Ilustrační snímek

Ilustrační snímek

Evropa byla od konce druhé světové války rozdělena na západní a východní, podle sféry „osvoboditelských,“ ale spíše okupačních mocností. Po rozpadu Sovětského impéria se Spojené státy zavázaly, že po sjednocení Německa nebude jejich vliv prostřednictvím Severoatlantické aliance (SA) zasahovat do zemí bývalého Varšavského paktu z výjimkou bývalého východního Německa. Dnes je SA na samotných ruských hranicích, což je evidentní porušení dohod. Což jen dokazuje zločinnost SS.

Ovšem drastická okupace Evropy jako takové již nastala v minulosti a připravované TTIP, což je jinými slovy dohoda o kolonizaci Evropy Spojenými státy, má vše jen završit. Praktická okupace Evropy Spojenými státy započala pomalu a to v době, kdy si klíčoví představitelé Evropské unie, prezident Francie Jacques Chirac a spolkový kancléř Gerhard Gerhard Schröder, našli cestu k Vladimiru Vladimiroviči Putinovi.

Vrcholní představitelé Francie, Německa a Ruské federace tehdy otevřeli otázku spolupráce Evropské unie a Ruské federace na zákaldech Euroasijské spolupráce. Hovořilo se dokonce o Evropě od Lisabonu po Vladivostok. Z uvedeného trojlístku politiků zůstal aktivní už jen Vladimir Vladimirovič, kterému nové vedení EU ukázalo záda. Proč? Je to spekulace, ale Spojené státy jako krysa zahnána do kouta si agresivně ohlídala, kdo bude EU vládnout.

Rusko se tedy obrátilo ve spolupráci na země BRICS a šlo si svou cestou. Navíc Kazašský prezident Nursultan Abišuly Nazarbajev se uchopil myšlenky Euroasijské unie a přemluvil svého přítele Vladimira Vladimiroviče, aby se tato myšlenka oživila. Zde je nutné podotknout, že oživení této myšlenky není z ruské strany, ale je dílem Nursultana Abišuly.

Propojením Šangajské organizace spolupráce (ŠOS), Euroasijské unie a BRICS, tak světlo světa spatřila ohromná obchodní, ale i vojenská síla, která si hájí i ve spolupráci Argentiny a jiných latinskoamerických zemní své multipolární zájmy. Proti diktatuře unipolarity, kterou nastolují Spojené státy. Uvedené spojení proti SS představuje hospodářsky, vojensky a počtem obyvatel více jak polovinu Světa, kdy Čína je v rámci HDP nejsilnější ekonomikou na planetě.

Evropa proto má jedinou šanci. Buď se přidá k většině, nebo bude izolována jako zapadlý zastrčený poloostrov Asie, pod kolonizací Spojených států a etniky likvidována islamizací za petrodolary Satanské arabské koalice (Spojené arabské emiráty, Katar a Saúdská Arábie).