Česká televize si zaslouží stejný osud jako veřejnoprávní televize v Řecku

Veřejnoprávní? Už jen samotné slovo nechává na pochybách, co že to má být. Asi něco pro všechny. Ovšem Česká televize a podobně i Český rozhlas, jako i Česká tisková kancelář nejsou „naše“ média, nýbrž jsou to „něčí“ média za naše prostředky. Neslouží všemu lidu, nýbrž jen někomu, aby nás přesvědčil, že jediná správná pravda je ta jeho. To vše pod pláštíkem levicové politické korektnosti, která zabíjí volnou soutěž myšlenek, když určité myšlenky předem zakazuje, jinými opovrhuje a další zesměšňuje.

Dnes více jako jindy Česká televize a ostatní veřejnoprávní média dokazují, že nepodávají objektivní informace. Některé informace před občany zatajují, jako by se ani neděly a jiné, které nejde utajit, podávají dokonce přímo lživě. Nejedná se proto už jen o veřejnoprávní cenzuru, která započala v době spacákové okupace Kavčích Hor havloidními hordami ušmudlanců a pražských kavárenských jelit, nýbrž o tvrdou propagandu a šíření lží, pomluv a mediálních manipulací. Co chtít po organizaci, když jí vedou komunisté, bývalí, stálí anebo salonní.

Veřejnoprávní média zrušit jejich privatizací

Soukromá média mají v dnešní době také problémy s objektivitou, ovšem pokud je divák mírně inteligentní, tak je mu jasné, že jsou ovlivněna vlastnickou strukturou a složením inzerentů. Ovšem pokud je divák jen mírně inteligentní, tak předpokládá, že veřejnoprávní médium bude objektivnější. Což v našich podmínkách není pravdou, je to spíše naopak.

Privatizací České tiskové kanceláře, Českého rozhlasu a i konečně největšího škůdce na mediálním trhu se svobodnými informacemi České televize bychom dosáhli narovnání poměrů. V případě mimořádností má vláda do všech médií přístup, a pokud by nebyl přímo kodifikován, tak žádné rozumné médium nebude o mimořádnostech mlčet, jelikož to právě tvoří jeho sledovanost.

Tím bychom taky znemožnili šíření havloidních a jiných lží, které přes ČT šíří humanitární fašisté. Tvoří báje o Kosovu, Srbsku, Cikánech a o stavu Ruské federace. Servírují nám jen jednu pravdu, kterou oni uznali za tu správnou. Používají k tomu dokumenty, zpravodajství, debaty „osobností“ řádně namixovaných, aby nezazněl jiný názor, než předem schválený.

Jasným signálem pro zrušení privatizací je i propojení novinářských špiček s orgány činnými v trestném řízení. To je např. prokazatelný spiklenecký trojúhelník mezi moderátorem České televize, který se každou neděli snaží divákům namluvit, o čem se bude příští týden mluvit, Václavem Moravcem a vrcholným policejním důstojníkem Šlachou s vrchní pražskou státní zastupitelkou Bradáčovou. Toto mafiánské spojení by ve svobodném médiu mělo znamenat minutový vyhazov Moravce. Ve svobodné společnosti by mělo vést k okamžitému odvolání Bradáčové z funkce a postavení mimo službu u Šlachty.

Nemravné televizní a rádio daně formou poplatků pro ČT a ČRo

Tzv. televizní poplatky jsou nemravnou daní, z které se tvoří veřejné rozpočty ČT a ČRo. O tyto prostředky se pak perou různí šiřitelé lží, jako je Fero Fenič, který by v soukromém sektoru pošel hlady, nebo zmatený havloidní hledač ukradeného něčeho co neexistuje, státu, Břetislav Rychlík, kdy jeho rodina už v druhé generaci saje z veřejných peněz veřejnoprávní ČT jako pijavice naše peníze, kdy už i jeho dcera nekontrolovatelně šíří veřejnoprávní havloidní lži.

Dalším nehorázným zneužíváním peněz z rozpočtů je teatrální zpravodajství ČT 24, které spíše připomíná kabaret, nežli seriozní zpravodajství. Zatajují nám odpor Francouzů proti socialistické vládě, která zavádí ve Francii sodomismus a trestá občany, kteří proti tomu demonstrují. Tím také vzrostla obliba Národní fronty strany, která by nyní ve Francii vyhrála volby. Slyšeli jste tyto informace z ČT?

Překrucováním informací o stavu Ruské federace, že je zcela nesvobodná a totalitární, když potrhlé „děvky“ z Pussy Riot odsoudila ruská justice za výtržnosti na veřejnosti a pravoslavných chrámech. Je to přirozené, jelikož podobní exoti se i u nás snaží šířit zvrácenosti a podporují rozpad tradiční rodiny, ale kde je pak objektivita ČT?

Dále ČT šíří komunistickou lež, že nacismus je pravicová ideologie. Komunisté se tak jen vymezili proti podobnému zlu, které má stejné rysy jako komunismus. Jediný rozdíl mezi nacismem a komunismem je v tom, že nacismus šířil nacionální socialismus, kdy komunisté oproti tomu šířili socialismus internacionální.

Proto informování, že se někde sešli pravicoví radikálové, je lživé a v rámci nesvobodné politické korektnosti, takto ČT odsuzuje pravicové smýšlení, jako něco špatného.

Absolutní lež předvedla ČT 13. 7. 2013, kdy o jedné s demonstrací, které se udály v Českých Budějovicích, informovala jako o protirómské a s demonstrantů udělali pravicové radikály a extremisty. Toto je už lež na n-tou. Prvně informovali o demonstraci, která protestovala proti policejní brutalitě, kterou policie rozpoutala proti demonstrantům ze dne 6. 7. 2013. A zadruhé to byli nespokojení občané různých politických názorů a přesvědčení, kteří jen nesouhlasili s policejní brutalitou. A navíc, jak je výše uvedeno, jakýkoliv zmatený a tupohlavý příznivec Dělnické strany sociální spravedlnosti není žádný pravičák, ale je to stejný levicový extrémista jako komunista, kdy komunisté jsou extrémisty a sami to přiznávají.

Zrušení poplatků

Zní to drasticky, ale zrušení nebo privatizace ČT, ČRo a ČTK je jedinou možnou cestou, jak dopřát občanům svobodnější a objektivnější informace. Tyto média byla ukradena a šíří lži, proto neplní zákonem stanovené služby lidu. Oprava stavu není možná. Soukromí vlastníci by si poradili s neschopnými novináři, nebo s novináři všehoschopnými jako je Moravec. Tito by skončili na dlažbě a případně pošli někde v příkopě.

Nejsem odborník na telekomunikace a stavbu sítí, ovšem za poplatky odváděné do ČR a ČRo by České radiokomunikace určitě dodaly více možností, jak šířit svobodné informace.

Za peníze, které pod hrozbou sankcí odvádíme do veřejnoprávních médií, bychom jako společnost prostřednictvím Českých radiokomunikací mohli vybudovat celoplošné pokrytí České republiky vysokorychlostním internetem. Tím bychom jako společnost garantovali svobodné šíření myšlenek a podpořili bychom umírající svobodu slova v naší společnosti, která je dokonce účelově kriminalizována na základě lží.