Šlechtický degenerát Schwarzenberg: K západní Evropě nepatříme

To že je Schwarzenberg nevzdělaný, hloupý a připomínající jedince hluboce mentálně retardovaného je známo. Ovšem on má stále nutkání to všem dokazovat. Nyní perlil výrokem, že nepatříme k západní Evropě. Ono to není nic nového, kdyby měl základní vzdělání, které nemá, jelikož měl jen domácího učitele, který jej patrně nic nenaučil. Tak by jasně ze zeměpisu věděl, že Česká republika se nachází v Evropě střední.

Proto nechápu množství toho povyku ohledně výroku chrápajícího maskota TOP 09, když on sám neví, co mluví, kdy lže, kdy mluví pravdu, kdy podplácí úředníky, kdy škodí republice. Nad tímto degenerovaných ubožákem můžeme pouze mávnout rukou. A co jeho příznivci? Těch by nám mělo být taky líto, že nepoznají, kdo je jejich modla. Ovšem oni mají mozky zcela a dočista vylízané, proto to poznat ani nemohou. A pokud to poznají, tak se samou radostí zblázní a zase budou připomínat duševně chorého Schwarzenberga.

Nebo to myslel sám o sobě? Ono u šlechticů člověk nikdy neví, v jaké osobě o sobě jeho degenerovanost mluví. To by asi odpovídalo nejvíce realitě. Protože Karel Spící nepatří nikam a to ani do západní Evropy. On patří na jediné místo na smetiště politických mrtvol.