Zámek v Lánech dnes zase zažívá odporné komunistické reje. Zeman tam dneska jedná s komunisty z obou komunistických stran.

Miloš Zeman na zámku v Lánech dneska odpoledne přijal komunistu, spolupracovníka StB a předsedu komunistické strany Filipa, která v předlistopadovém Československu vraždila, mučila a věznila své politické odpůrce, aby s představitelem této politické stoky jednal o nastalé politické krizi, kdy Petr Nečas podal demisi na premiérský post.

Sám Zeman bývalý předseda ČSSD byl členem KSČ, kdy takto je, i většina členů ČSSD jsou bývalými členy KSČ. Představitele této strany přijme Zeman ještě dnes. Kdy jak Hašek, tak i Sobotka, kindrparta ze socdem, prohlásili, že nechtějí žádné jiné řešení, než předčasné volby.

Po předčasných volbách stále volají, jako zaseknutý kolovrátek. Ovšem zatím nikomu neřekli, co by po volbách dělali, krom toho, že by zvyšovali daně a zadlužení. Prostá hloupá socialistická politika, co ovšem od méněcenných chtít.

Je jasné, že čekat od strany bývalý komunistů, darmožroutů, závistivých lidí a parazitů typů soudruha Mládka, více je nemožné. Tak jako že na dlani chlup nevyroste.