Svět se zbláznil: Bernardovo pivo teče do kopce a Radim JanČůrá proti větru

Janečkovi pomocníci, už jen toto označení stojí za to, Kraus a Randák jsou již známí břídilové, ale král králů se svým šaškem s rolničkami potřebují ještě něco, známe a úspěšné lidi, kteří nějaký úspěch dokázali a veřejně to přisuzují jen své píli a výjimečnosti. Dobrá nechme jim tu auru jedinečnosti a čistoty, jelikož proč by takoví nemohli být. Oni nemuseli udělat nic nekalého, jen se mohli chovat česky a vyčkávat a tím uspět.

Zbláznil se svět, nebo začalo pivo téci do kopce, že se pivovarník Bernard přidal k takovému šílenci Janečkovi? Právě ten pivovarník, který rád veřejně bojuje s velkými pivovary a snaží se připomínat tradici v pivovarnictví. On nevidí v projektu Nadačního fondu proti korupci neupřímnost? On přistoupil na hru nějakého boje? Kdo vyhlašuje boj proti korupci je hlupák nebo lhář. Jeho úmysly jsou daleko jiné. Proti korupci se bojovat nedá, korupce je jako nemoc a ta se musí léčit. Jediná léčba je deregulace, snížení přerozdělování na minimum a posílení individuální svobod občanských.

Další figurka, která se vedle Janečka vyklubala a krásně ukázala, co je zač, je pan Radim Jančura. Jeho slova k osobní přepravě na železnici jsou líbivá, jenže mu nejde o nic jiného nežli o státní peníze nebo peníze krajů, tedy peníze objednatelů osobní železniční přepravy. Proto jeho spolupráce s Janečkovým fondem a škemrání, vyhrožování a zkoušení získání veřejných peněz na jeho soukromé podnikání v železniční přepravě, je jako čůrání proti větru.

Panoptikum Fondu proti korupci | www.petrstepanek.cz

To že Janečkovi vůbec nejde o nějaký boj proti korupce je známo všem, jejich inteligence přesahuje inteligenci šumícího lesa a nejsou dále připravení pod vedení rozvědčíka Randáka tvořit nějaké spiknutí, které asi povede k získání nějaké moci. Vzhledem tomu, že kolem Janečka není žádná ideologie, nýbrž jen spolek lidí toužících po moci, tak se vydal Janeček cestou fašistickou, kdy chce uzmout moc jen pro moc a „kontrolovat“ tok veřejných zdrojů. A spojení s havloidem Krausem jen prospěje, ten má kontakty na další české fašisty z TOP 09.

V posledních dnech ukázala pětice známých tváří fondu, že jim nejde o nic jiného, nežli o publicitu a jsou pro to ochotni udělat cokoliv. Nádherně se tetelili u petice na obžalování prezidenta Klause a ještě našli duševní mrzáky v Senátu, kteří jim v tom pomohli. Je jim jedno, že celý krok s žalobou je šaškárna a je to směšnost a ztrapnění se. Jenže tito senátoři jsou taky na mušce a na odstřel těchto novodobých dobrodějů. Janeček, asi po vzoru svého guru, umí využít kohokoliv, v kom vzbudí přesvědčení, že mají svého společného přítele. Kdo je tím guru, nechť si inteligentní čtenář dosadí sám.

Může být kretén senátorem? | www.petrstepanek.cz

Každému, kdo je spolupracovníkem Nadačního fondu proti korupci jde jen o pomstu. Jsou to jedinci, kteří vedou boj s něčím nebo někým na koho nemají, a proto si našli univerzálního viníka, který má moci za jejich neúspěchy.

Randák v rozvědce nepoužitelný, jelikož díky svému chování jej už zná kdokoliv. JanČůrá se stále nemůže domoci veřejných peněz, aby podnikal z dotací. Zajímalo by mne, jak by vypadaly ty jeho nové vlaky, když RegioJet je z jedné půli, když opomeneme oddíly Relax, nepohodlný a odporný vlak. Třída Relax je pohodlná, ale stáří o ošuntělost těchto vagónů nezlepší ani šizené kafe zadarmo a „nadšená“ osádka na palubě vlaku, která pracuje skoro za minimální plat. Takový je to dobrák ten JanČůrá…

Pivovarník z Humpolce zase ví, že výhra nad europivem není možná, tak se snaží jinak. Jenže dobrá rada, dobré pivo vždy převálcuje europivo. A pivo z Humpolce zatím je dobré, jen zatím začíná chytat pachuť od majitele pivovaru. Krause raději ani nekomentovat, jelikož to je prostý a ubohý jedinec, který si dělá srandu ze všeho, ale když sám je obětí vtipu, tak zuří jako malé dítě.

Až jejich trapné snažení smete ústavní soud ze stolu, tak to bude řvaní a prskání, ale to krysy v koutě vždy dělají. Proč by kamarád nově nastupující prezidenta v roli předsedy Ústavního soudu nějak černil dnešního prezidenta, aby tím otvíral precedent pošpinění nastupujícího prezidenta a kamaráda. Jenže každý bojovník proti čemukoliv je tupec, protože je negativista. Nebojuje se proti, ale snažíme se pílí stav zlepšit. Ovšem to všichni „bojovníci proti“ nepochopí, nemají čím, mozky jim bojem proti zakrněly.

Boj proti korupci za úplatu! Není i toto korupce, když práskač za práskání dostává peníze? Aha on tam je i Randák, tak pak je jasné, že práskání musí být za úplatu.