iHNUS.cz: Po amnestii prudce klesla důvěra v Klause. Je na tom nejhůř od nástupu do funkce

Tak toto hlásá doslova titulek iHNED.cz (iHNUS.cz). Mediální kurvičky, jak je nazývá úhlavní Klausův nepřítel Zeman, se diví, že v součastného prezidenta klesla důvěra. Nechápu, jak se mohou novináři divit, když nic jiného 10 let nedělali, než jen kopali do Václava Kaluse, kde se dalo. Vyráběli vůči němu kampaně, smyšleniny a nebo zveličovali marginálie do velikostí gigantických obrů nebo otevřeně lhali a široce vůči němu šířili nenávist. A po vzoru nejlepších reklamních agentur své smyšlenosti o prezidentovi média opakovala, tak dlouho, až se pro mediálně negramotné, kterých je většina, staly tou pravou pravdou.

Stačí připomenout „chilské péro“. Sám Špaček, geniální znalec etikety, který Klause má rád asi jako Klaus měl rád Havla, se Klause zastal. Ovšem ono to bylo jedno, objektivní pravda nikoho nezajímala, protože mediální kurvičky z České televize měly rozjetou kampaň na dehonestaci, za kterou by se ani Gobbels nemusel stydět. Spíše sám by záviděl její zásah, rozsah a všechny použité prostředky. A oč se jednalo? O absolutní nicotnost. Jen si prostě někdo něčeho všiml, byly to dvě sekundy celého záznamu, ale zruční střihači, televizní prostitutky a věční nenávistní lháři z České televize vyrobili reportáž na 10 minut, která pak díky jejich podání obletěla svět. V diplomacii však záležitost jedné věty.

Jindřich Šídlo si z prezidenta dokonce udělal terč, do kterého se pravidelně strefoval, kdy komentoval každý jeho krok a pěkně po vzoru dementní komentářů, které jsou mu vlastní. Psal o prezidentovi jako malé dítě, kterému prezident na pískovišti rozšlapal bábovičky a sebral kbelíček i s lopatičkou. Ovšem opomněl, že sám Jindřich na pískovišti s prezidentem nikdy nebyl, jelikož mu nesahá ani po kotník. Navíc pak kbelíček a lopatičku nikdy neměl, tak nemohl mít ani bábovičky. Prostě prskal jen jako malý pejsek, když se naježí při pohledu na krásného výstavního velkého psa, který jím absolutně pohrdá.

A pak přišla novoroční amnestie prezidenta. To už nebylo jen okopávání a dehonestace prezidenta v přímém přenosu, to byl zdárný mediální lynč všech mediálních kurviček, novinářských mrdek a všelijakých havloidů, kteří mají do veřejnoprávního média (ČT) přístup, jako do svého špajzu, jelikož tomu novinářskému odpadu z ČT, pomohli ČT uloupit ve spacákovém převratu. K tomu se přidala i bulvární TV NOVA, kde úroveň zpravodajství a publicistky je na úrovni obsahu žumpy, kde jsou jen lejna a moč. Nastala všeobecná panika, kterou média šířila. Erik Best běhal po Praze a snažil se udat stejně hloupým jedincům, že Klaus vzal za amnestii miliardu. Tomu se dokonce smáli i ve větších redakcích, kde hlupáků je habaděj, ale věděli, kdo jim takovou kravinu nese.

A zakončení mediálního lynče na součastného prezidenta se provedlo v závěrečné kampani na prezidenta nového. Kdy Miloše Zemana hodili do jednoho pytle s Václavem Klausem a z degenerovaného idiota udělali modlu veškeré slušnosti a noblesy, který vyvede naší zem od všech Klausů a Zemanů, ovšem rovnou do područí německého vlivu, neřkuli přímo k sudetské okupaci. Jenže tak nějak tajili, že sám velký ON všech nových havloidů, byl u korýtka ještě dříve, nežli součastný a budoucí prezident, ale to novináři, kteří šíři lež a nenávist umí, takto zapomínat a věčně lhát.

A nyní se novinářská svoloč diví, že v součastného prezidenta Klause klesla důvěra. Co to vypovídá? Že novináři v Česku jsou absolutní břídilové. Vše co bylo vyjmenováno, by politika zničilo ihned, do pár měsíců. Václav Klaus jim vzdoroval celých deset let, co byl prezidentem, a i hodně let před tím. To vypovídá jen o lživosti veškerých antiklausovských kampaní. Tupci stokrát opakované pravdě uvěřili, ovšem inteligentní lidé si zanechali svou inteligenci a myslí si své. Je to člověk, jako každý chybující, s různými názory, se kterými nemusí vždy většina souhlasit, ale je jeden z našich největších státníků, kdy jeho předchůdce vůči němu byl jen věčně opilý kastelán na Hradě. Až Václav Klaus byl prvním opravdu státnickým prezidentem České republiky.