Exklusivní rozhovor s prezidentskými kandidáty do dalšího volebního kola pro: …bez politické korektnosti!

Vážení čtenáři, jako jediné médium Vám přinášíme exklusivní rozhovor s oběma kandidáty na prezidenta České republiky, kteří postoupili do druhého volebního kola. Mezi Karlem Schwarzenbergem a Milošem Zemanem se rozhodne, kdo z nich usedne na Hrad v Praze. Pro zachování objektivity neobsahuje tento rozhovor žádných redakčních úprav a odpovědi kandidátů jsou přinášeny ve fonetickém přepisu. V případě, že nebylo zcela jasno, co kandidát mluvil, jsme se snažili zvuky přepsat, co nejpodobněji k tomu, co jsme slyšeli. Musíme uznat, že zvolený čas rozhovoru asi nebyl jeden z nejlepších, jelikož se uskutečnil v pozdních večerních hodinách. Jeden z kandidátů nám stále usínal a druhý byl notně opilý.

RV: Radek Velička (redaktor), MZ: Miloš Zeman (kandidát), KS: Karel Schwarzenberg (kandidát)

RV: Pane Zemane, pane Schwarzenbergu, děkuji Vám tímto jménem redakce internetového názorového magazínu …bez politické korektnosti, že jste přijali nabídku k tomuto dvojrozhovoru.

MZ: No, jo no…dobrý den.
KS: Dooobrý večer…snad Vám tady neusnu.

RV: Pane Schwarzenbergu, pokud by k tomu došlo, že byste nám tady usnul, tak máme připravené kbelíky s vodou, dva páry činelů a ne gramofonu císařskou hymnu.

MZ: Když tak já hor rád poleji tou vodou!
KS: Dankejuji.

RV: Pane Zemane, objevily se spekulace, že máte taky šlechtický původ, kdy máte být potomkem starého zemanského rodu Emanů. Co je na tom pravdy?

MZ: Kde mám tu slivovici?
KS: Chrrr…mlask, chrrr….

RV: Tady, pane Zemane. Ta láhev se zakutálela pod stůl. Můžete mi odpovědět na mou otázku?

MZ: Jakou otázku? Škyt!

RV: Jak je to s Vaším titulem a minulostí?

KS: No, on to je minulostí, mlask..brrr..hůůůů, on prrrýý můše ta fšeéé…
MZ: Spi dál, kreténe! Já jsem inženýr a kandidát věd a jsem jak minulostí, tak přítomností, ale i budoucností pro všechny, se mnou se budou mít…škyt… všichni dobře, mí kamarádi a na ostatní…prd…taky možná zbyde!
KS: chrrr…..chrrrr….chrrrr

RV: Ale já se ptal na Váš zemanský titul, a že máte být spíše Eman než Zeman. Tedy správě zeman Miloš Eman.

MZ: Ty, žumpo…. No jsi vožralej ty, nebo já? Co to tady plácáš? Máš ještě nějakou slivovici?
KS: Ich mužu šíct…mlast…chr…že nesnaly sme…nějake níííšké šlachtice…zemancké, co by blili Emani. Mi haben enem Emana u koní… Chrrr…chrrr..chrrr…

RV: Tak kníže nám usnul, už nebude rušit. Tudíž pane Zemane, uspokojíte se tedy s potvrzením Vašeho soka, že Váš rod nebyl zemanský, ale že Vaši předci se starali Schwarzenbergům o koně? Tady je další slivovice, ale už mám jen placatky.

MZ: Dobytku, my jsme nebyli ždání Emanové, a už vůbec jsme se nestarali o nějaký posraný koně. Já koně žeru akorát v salámu.
KS: chrrr…..chrrrr…..chrrr….. (málem upadl ze židle) chrrr…chrr…. mlask… chrrr…chrrr…chrrr prd
MZ: Tak já jej teda poleju, co? Ty novinářská žumpo?

RV: Nechte ho, pane Zemane, ať se prospí. Napijte se. Máte ještě nějakou slivovice? No vidíte, máte, tak pijte.

(MZ pije slivovici a mlčí, RV se na spícího KS pobaveně dívá, pak práskne o sebe dvěma činely, KS se probere a mžourá očičkama)

KS: Ono…brum…když se mlufí blbostě, hmmm….brr… krk, tak já vždy spím!

RV: Ale my jsme s panem Zemanem mlčeli.

KS: On, mlufí blbostě i kdys spí, blbec!
MZ: Kdo je ty kašpare u Tebe blbec?
KS: Ty!

RV: Pánové, tak neperte se mi tady, to se k Vám nehodí, chcete být přeci prezidenty?

KS: Tak, Ich…muset, mi to přikázala…brr…vrrrkkk…na Bildeberg, abych bla…krk, škyt….já teda musela…haf
MZ: Já, toho degena poleji tou vodou a bude klid!

RV: Pane Zemane, tady máte další placatici slivovice a nerušte, o Vás víme, že nejste Eman, zbytek víme, ale informace o příkazu z Bildeberg group pro Karl von Schwarzenberg, že musí být prezidentem, to jsou důležité informace. Pane Schwarzenbergu a máte pak nějaké úkoly ze Bildebergu, co a jak, až tím prezidentem budete?

KS: Chrrrr…..chrrr…..cr….prd…chr….mlask
MZ: (pije slivovici, usíná, padá ze židle a spí)

RV: Tak už chrápou oba…no končíme, od koho je půjčená místnost? My jsme v redakci Blesku? Tak já už jdu, a jak budete odcházet, tak jim řekněte na vrátnici, že jim tady chrápou oba, aby to tady pak nechali uklidit a ať si to i vyfotí, u nás by takové fotky nemohly vyjít, my nemáme jen politickou korektnost, ale strašit lidi to ne… No už jsou pomočení oba… Já utíkám… (vypnul diktafon).