Odboj? Ano? Nastal čas nového odboje?

Odboj? Ano. Demonstrace jsou krásná věc. Ale v totalitním zřízení jsou k ničemu. V rámci totality, diktatury a policejního státu, který je profízlován udavači, provokatéry a jinými deviantními aktivisty je efektivní jen odboj.

Policejní zrůda

Policejní zrůda – reprodukovaná fotografie -facebook.com

Odboj je právo odporu. Je to základní lidské právo, které vnucujeme jako stát v Rusku, Bělorusku, v Tibetu a kdekoliv, kde chceme. Myslím kolektivní Západ. Takže lidské právo odporu využijme a zahajme pravý odboj.

Nastala doba „nových Mašínů a kupy Honzátek?“ Chlapi u policie, pokud jste normální, máte nějakou inteligenci a nejste jen tupý dobytek, tak jděte ihned do civilu. Až se to zlomí, lze předpokládat, že davy se ukojí prvně na ruce tyrana a až pak na tyranu. Protože tyran Vás k potlačení odporu využije. To pak bude legitimní občanská válka. V té je pak dovoleno vše. Pravidla končí. Historii potom píší vítězové. Takže v uniformě dnes může zůstat jen opravdový policejní dobytek?

Odboj je legitimní

Pro neznalé minulosti a čerpající jen z komunistické propagandy a seriálu 30. případů majora Zemana, co Mašínů se týče:

Odbojová skupina bratří Mašínů sice byla zformována až po převratu roku 1948, ale samotní bratři Josef a Ctirad byli aktivní i v protinacistickém odboji. To vše jako pokračovatelé zavražděného otce rukou německých okupantů a nacistů. Měli za sebou úspěšné akce proti německé okupační správě v rámci nacistického Protektorátu. Za toto byli po skončení druhé světové války vyznamenání prezidentem republiky Dr. Benešem.

Trocha provokace nikdy neuškodí: Budete překvapeni odpovědí; Na které straně by bojovali bratři Mašínové, kdyby se narodili na Ukrajině?

Následně, když viděli, že komunistické represe a zločiny vůči lidem byly stejné jako tehdejší nacistické, tak se opět postavili na odpor. Svůj velký podíl na represích za okupace Německem, měli i kolaborující Češi, kteří rychle převlékli kabát a stali se komunistickými tyrany.

Režimy se mění, tyrani zůstávají

Proto dnešní hybridní totalita, kdy prezidentem je komunistický zločinec a vláda je plná zločinců nacistických, kdy podporujeme genocidu, kterou páchá Ukrajina od roku 2014 a to všemi prostředky, snese stejných prostředků odboje.

Fialová normalizace

Nastal čas, kdy národ opět povstane a vezme cepy, sudlice a vidle a půjde si to vypořádat s pohůnky okupantů, co si říkají vláda? V tom případě by policie měla konat: Přidat se na stranu lidu. Pokud ne, tak by policisté měli jít hromadně do civilu. Protože revoluce může z jejich manželek nadělat vdovy a z dětí sirotky. Tak už revoluce končí. Bohužel.

Videodokumentace o policejním násilí a brutalitě: