Islámský stát vyhlásil Evropě otevřenou válku. Obezřetní musíme být všichni

Včera zažila Paříž a s ní celá Francie černý pátek třináctého. Stalo se tak jen den po vyhrůžkách Islámského státu, že zachvátí Ruskou federaci terorem, proto lze včerejší pařížský masakr vnímat jako ukázku možností, které teroristé mají. Evropa je nyní otevřeně ve válce s Islámským státem, tak to vidí i tehdejší prezident Francie Nicolas Sarkozy.

mu-Slimák

mu-Slimák

Kde jsou nyní všichni podporovatelé islámské migrace do Evropy? Mlčí nebo jsou ještě agresivnější: „Normálnímu člověku se bude těžko dýchat. Hnědý sliz teď poteče proudem. Primitivové budou na koni a normální člověk za blba,“ tak shrnuje dopad včerejších teroristických útoků v Paříži na budoucí vývoj publicista Jan Jandourek v článku, který dnes vyšel na serveru Svobodné fórum. Informují o jeho vysemenění ParlamentniListy.cz.

To ten havloidní deviant považuje i Sarkozyho za to, jak jej označil. Asi ano, dnes se ukáže, kdo je rozumem zdravý a kdo je havloid duševně nemocný s mozkem prolezlý rakovinou sebezničení.

Jsme ve válce

Je to jeden den po masakru v Paříži a britská média píší o uzavření londýnského letiště, jelikož tam byl odchycen pravděpodobný ozbrojený terorista automatickou zbraní. Automaty použili při řvaní „Alahu akbar“ i zrůdy, které stříleli na návštěvníky metalového koncertu v Paříži. Je to odporné, je to smutné, ale Evropa je ve válce. Je jedno, kdo to spáchal, že asi byla chyba angažovat se v likvidaci režimu v Libyi, Iráku, Afganistanu, Sýrii a jinde po světě ve jménu Spojených států.

Dnes jsme ve válce, tak se nedívejme zpět, ale dopředu. Evropa nesmí prohrát. Pátek a dnešek ukazuje, že migrační invaze vstoupila do dalšího dějství. Přenesla Blízký východ k nám do Evropy. Izraelští bezpečnostní analytici před tím varovali již letos v létě a už to máme tady. Nikdo si nemůže být jist, kdy jej nějaký islamistický terorista zastřelí na ulici. Jsme v bezpečí? V bezpečí před terorismem není nikdo. Migranty tady už máme, byla by chyba je nyní pouštět.

Včerejškem nic nekončí, jelikož zrůdy Islámského státu vyslalyvideoposelstvím vzkaz teroristům, kteří jako rezidenti čekají na své příkazy v Evropě, aby pokračovali v boji a svaté válce proti Evropě. Nikdo je do včerejška nebral vážně. Dnes je to realita. Jsme ve válce, jak řekl Sarkozy.