ČSSD na Praze 8 šlápla do rudého hovna

Sociální demokracie se započala vybarvovat, nebo se nepoučila s minulosti. Na Praze 8 se podařilo v senátních volbách uspět Jiřímu Dolejši z KSČM, asi díky absolutní nepříčetnosti voličů, kteří jej volili. Předsednictvo pražské ČSSD a ČSSD na Praze 8 vyzvalo své voliče, aby v druhém kole volili právě komunistu Dolejše.

Nevím, jak to mají socialisté s mozky, ale asi žádné nemají. Komunisté už jednou socany zlikvidovali násilným spojením a pak od socialistů je stále slyšet, že je třeba bojovat s korupcí.

Jiří Dolejš si skoro v přímém přenosu řekl o úplatek od hazardní lobby za snahu o pozměnění zákona. Čímž není jen komunistický vrahounský gauner s rukama od krve komunistických obětí, ale i úplatkář a podvodník. Podvodníkem je díky tomu, že poslanců je dvě stovky a tudíž musel vědět, že sám zákon neovlivní.

Ono vůbec levicový volič je z převážné většiny plazící se červ ve spodním patře maslowovy pyramidy, kdy jeho hlavním cílem jsou jen biologické potřeby, závist a tupost. Levicový volič vnímá korupci jako požehnání a je k ní kritický pouze, když má uplácet on. Ovšem kritika je to jen na oko, čeká, aby úplatky mohl sám přijímat, a vše pro to dělá, aby se do takové situace dostal.

Proto podpora komunisty Dolejše je pro socialisty něčím absolutně přirozeným, avšak demaskovali se, že jsou stejná lůza a verbeš jako komunisté sami. Podpora komunismu je pro lidského tvora nemožná, po těchto volbách sílí přesvědčení, že část lidstva degradovala na pouhé tupé levicové pijavice.