34. týden dal: Byla německá vůdkyně Angela Merkel vždy hloupá? Nebo jí byla provedena lobotomie?

Německá fürerka Merkel byla na inspekci dobytého území a nacistické moci na Ukrajině. Porošenko kolem ní panáčkoval, jako správný nacistický protektor a Merkel jasně ukázala, kdo na Ukrajině a koho musí poslouchat. Německá fürerka se vyjádřila i k otázce připojení Krymu k Ruské federaci: „Krym se oddělil od Ukrajiny a porušil územní celistvost země. Jestliže tento fakt uzná mezinárodní společenství, vytvoří to nebezpečný precedens pro celou Evropu.“

34-týden-dal


Radek Velička pro www.svobodny-vysilac.cz

Tak toto prohlášení opravdu napovídá jednomu: Buď byla Merkel absolutně hloupá od svého narození, nebo jí opravu musel provést někdo lobotomii. Rozdíl mezi uloupením Kosova a Metochie Srbsku je v této věci obrovský, ale veškerá špína padá na NATO a Evropskou unii.

Kosovští Albánci už za druhé světové války za podpory Hitlera vraždili Srby. Pak přiletělo NATO se stíhačkami USA a bombardovalo Bělehrad tak dlouho, dokud nevznikla Teroristická republika Kosovo s největší americkou základnou, aby se mohly drogy pohodlně přepravovat leteckými speciály z okupovaného Afganistánu. A dementní idiot Havel si v tom liboval, jak teče slovanská krev.

Oproti tomu na Krymu se lidé demokraticky a svobodně rozhodli, že nechtějí být součástí Ukrajiny, když Evropská unie a NATO otevřeně podporovaly a podporují nacistický režim, který na Ukrajině násilně a brutálně uchvátil moc. Tak prostě vyhlásili samostatnost a připojili se k Ruské federaci. Proč asi? Prvně, většina obyvatel Krymu jsou etničtí Rusové a pak v Rusku je skoro jednou tak lepší životní úroveň, než na Ukrajině. Nepadl u toho ani jediný výstřel, nikdo nebyl zraněn a ani zabit.

Tak proč je to tak špatné a nepřijatelné? Protože USA chtěly po okupaci Ukrajiny vyhnat Ruské námořnictvo ze Sevastopolu, kde bylo umístěno na základě smlouvy a tam si vybudovat základnu svou. Nic více za tím nehledejte. A že nepadl ani jeden výstřel? Ruská armáda není tehdejší Jugoslávskou armádou. To i Obama s Merkel měli naděláno v kaťatech, aby se při osamostatňování Krymu a jeho začlenění do Ruska něco nepřihodilo. Proto nyní jen vřeští jako paviáni někde v kleci.