Studená válka neskončila, jen se přepólovala a blbci Češi jsou zase na té špatné straně

Dnešní geopolitická situace jasně a zřetelně ukazuje, že studená válka neskončila, v latenci posledních let se jen přepólovala, tak jak to dělá i magnetické pole Země. Co bylo zlé, je lepší a co bylo lepším, je dnes zlem. Vyčítat Putinovi, že byl angažovaný v rámci sovětského režimu, může snad jen charakterově pokřivený mrzák nebo imbecil od narození. Vladimír Putin se narodil do společnosti, která v moderních dějinách nepoznala nic jiného než bolševickou společnost.

Satan Obama a V. V. Putin

A kam dnešní Rusko dovedl? Z Ruska je dnes nejsilnější světová velmoc, která hájí tradiční křesťanské a konzervativní hodnoty. Na druhou stranu zde máme všemi médii opěvovaného Baracka Husseina Obamu, který se narodil do demokratické společnosti, která nastolila svobodnou republiku a do čeho dorostl? Obama je komunista, rasista a islamofilní podporovatel krvavého terorismu po celém světě. Je to takový americký černý Lenin, který bojuje proti všemu tradičnímu, proti křesťanům ze zaníceností Satana.

Nejsmutnější ovšem na tom všem je jedna skutečnost a to že jako blbci zase dopadli obyvatelé Česka, kteří jsou zase na straně zla a šíření politické nenávisti. Kdysi přicházel mráz z Kremlu, tak jsme museli Kremlu poklonkovat. Nyní mráz šířený v rámci NWO přichází z USA přes Brusel a zase jako poslušní blbečci panáčkujeme Bruselu, těm zrůdám, které šíří po celém světě zlo, nenávist a smrt.