Je Andrej Babiš agent a vlastizrádný bílý kůň americké administrativy a NWO? Fakta, která vysvětlují daleko více a jsou šokující

Tolik spekulovaná spolupráce Andreje Babiše s tehdejší komunistickou Státní Bezpečností (StB) může být jen úmyslná hra, kterou teoreticky sám Babiš může řídit nebo je v jeho prospěch řízena zvenčí. Ono být dnes označen za StBáka, tak nějak bývalým komunistům nevadí. Ovšem celé ty mediální tanečky mohou zakrývat ještě horší a hrůznější realitu o Babišovi, který může být i bílým koněm americké administrativy, tak jako sil ze zákulisí oficiálního vládnutí, které zavádějí globální otrokářský systém, který je vznešeně nazýván Novým světovým pořádkem (NWO).

Babiš by dokonce mohl být i dvojitým agentem za komunistické totality, který byl pro americkou administrativu tehdy neaktivním. Babiš pak jen mohl čekat, až se změní poměry, aby mohl být řízen, jako jeden z mnoha, k ovládnutí tehdejšího Československa, to se však mezi tím rozdělilo. Tento fakt by také vysvětloval, proč Slovák ovládl Českou republiku ekonomicky prostřednictví AFGROFERTU a nyní i politicky Hnutím ANO. Slovensko tehdy směrovalo jiným směrem a dnes je řízeno jinými lidmi ve prospěch NWO.

Z nezapomenutelného roku 13 zbývá poslední tajemná otázka: Kolik Babišových (mediálních) kachen se vejde na špičku Ištvánovy vidličky?

Proto zamysleme se nad informacemi od zdrojů, kdy jejich totožnost redakce zná, ovšem z bezpečnostních důvodů a na jejich přání bude utajena. Převážně se jedná o lidi z Babišova okolí, kteří s ním přišli a stále přicházejí do kontaktu nebo s ním dokonce obchodují či obchodovali. I těm je Babišova minulost i současnost podezřelá, proto se o své informace podělili.

Babišovi za komunistického režimu

„Po příchodu do Strojexportu byl Štefan Babiš vyslán do Etiopie, kde prodával české obráběcí stroje. Následně byl přeložen do Paříže, kde celá jeho rodina žila do roku 1961. Tam začal Andrej chodit do základní školy zřízené při tamním československém velvyslanectví,“ tolik Wikipedie o Babišově otci. A co se dočteme na Wikipedii o Andreji Babišovi a jeho fungování za komunistického režimu: „V září 1969 začal Andrej studovat na všeobecném švýcarském gymnáziu. Později onemocněl trombocytopenií a rok strávil v nemocnici. Po návratu ze Ženevy studoval na gymnáziu v Bratislavě, kde v roce 1974 maturoval. Posléze byl přijat na obchodní fakultu VŠE v Bratislavě, směr zahraniční obchod. Na VŠE se věnoval práci v mezinárodní organizaci studentů AIESEC a stal se jejím prezidentem. Vysokou školu ukončil s červeným diplomem a 1. listopadu 1978 nastoupil do státního PZO Chemapol Bratislava. V témže roce 1978 se stal kandidátem KSČ, za jejíhož člena byl přijat o dva roky později, tedy v roce 1980. Na podzim 1985 byl vyslán jako delegát PZO Petrimex do Maroka, kde zastupoval také dalších 15 podniků zahraničního obchodu, např. Lignu či Motokov. V Maroku pobýval i v době sametové revoluce.“

Podle slovenských archívů měl být naverbován ke vědomé spolupráci s StB právě před svým odjezdem do Maroka, to ovšem sám Babiš popírá. Maroko v době studené války bylo rájem pro tajné služby všech tehdejších velmocí. Dá se tak předpokládat, že byl našimi agenty monitorován, proto asi jej asi patrně zavázali spolupráci s StB.

Není ale vyloučeno, že i přes monitorování naší kontrarozvědkou mohl přijít do kontaktu s agenty amerických tajných služeb, které koncem osmdesátých let minulého století už předvídaly zhroucení sovětského bloku. A vzhledem probíhající studené válce chtěly USA ekonomicky a politicky ovládnou tehdejší sovětské satelity, což se jim po listopadové taškařici podařilo. Tehdy neznámý většinové československé populaci Havel se stal prezidentem Československa a Alexandr Dubček, za dodnes nejasných okolností, umírá po dopravní autonehodě.

„Babišovo království“ AGROFERT, Hnutí ANO a ovládnutí médií v ČR

Podle dobře informovaných zdrojů za AGROFERTem stojí již v době jeho budování američtí investoři, kteří pomáhali s privatizací podniků, které tehdy Babiš ovládl. Veškeré aktivity, které souvisejí s budováním Babišova impéria, jsou zahaleny nejedním tajemstvím. Navíc pokud přihlédneme k tomu, že tyto informace pocházejí od obchodních partnerů AGROFERTu, kteří s ním obchodně spolupracovali nebo dokonce i dnes spolupracují, musíme je proto brát vážně a zamyslet se nad nimi.

Hnutí ANO bylo původně založeno jako hnutí nespokojených občanů a nevyvíjelo skoro žádnou aktivitu. Byla to patrně dobře připravená akce, jak vybudovat nějakou politickou strukturu, která se jako politická zdát nebude, proto jí političtí konkurenti nebudou dávat žádnou váhu. Ono nejlépe se útočí ze zálohy, když z Vás mají Vaši protivníci srandu a nepovažují Vás za nebezpečí.

Dalším krokem bylo ovládnutí velkého objemu mediálního trhu, to pak už bylo zřejmé, že se něco děje. Tehdy už bylo skoro vše připraveno. Byly peníze na vedení kampaně, byl prostředek jak vstoupit do politiky, vlastní politické hnutí a navíc byly připravena i média, která mohla začít šířit propagandu. Pak se ještě najaly známé tváře, jako Stropnický nebo Komárek či Jourová. Další zoufalci se pak přidali sami, aby vytvořili kandidátku. Ještě se ale muselo hnutí plné prospěchářů a bývalých komunistů nalakovat pravicovou barvou, aby byli Češi pěkně zmatení.

Správný okamžik, možný boj na více frontách aneb Jak Američani připravili pučem prostor pro údajného agenta Babiše

Okamžik nástupu Babiše přišel v době, kdy naše zpravodajské služby neinformovaly tehdejšího premiéra Nečase, že pod vedením Státního zastupitelství Policie České republiky sleduje a odposlouchává ústavní činitele i jeho osobu, aby mohli být odstaveni od moci. Takto české tajné služby opětovně posloužily spolupracujícím americkým tajným službám. Důkazem je totální diskreditace Vojenského obranného zpravodajství.

Nečas patrně něco tušil, když odstavil Pospíšila a vyhodil jej z Ministerstva spravedlnosti, to ale bylo už pozdě. Tento chráněnec Medy Mládkové, která je údajně přímo na struktury americké administrativy napojena, už stačil dosadit na pozici Nevyššího státního zástupce Pavla Zemana, který krom práv vystudoval i politologii na Univerzitě Karlově v Praze.

Americká ambasáda kryje jména českých stážistů v USA

Pavel Zeman, který tehdy působil jako zástupce České republiky u Eurojustu, což je Jednotka Evropské unie pro justiční spolupráci, kdy EU je dílčím základním prvkem NWO v rámci Evropy. Tento právník a politolog podezřele rychle návrh na instalování do své funkce přijal. Pak už stačilo správně vyškolit Bradáčovou a Ištvána, aby měli ty správné „noty“ a věděli, jak mají správně postupovat v prosazování amerických zájmů. Nejpopulárnějším zviditelněním českých „prokurátorů“ je tzv. boj proti korupci, kdy korupce je přímo vytvářena legislativním prostředím, proto na základě obvinění z korupce může být kdokoliv a kdykoli odstraněn. Svých postů oba tak dosáhli.

Babiš jako za komunistů: Ondráčko, politicky Ti to dobře myslí, budeš ministrem

Akcí prokurátora Ištvána řízeného Pavlem Zemanem byla zajištěna situace, kdy občané ČR ztratili možnost ovládat svůj stát, jelikož řádná vláda padla. Ta sice nebyla oblíbená, ale za tím zase stála média, aby šířila tzv. špatnou náladu, kdy hlavním hybatelem propagandy byl novinář Moravec, který měl být zase údajně milencem exministra Pospíšila. Pospíšil se tajně na Zbraslavi scházel s Bradáčovou a policistou Šlachtou, ti dva údajně taky tvoří milostný pár.

Načapali jsme Václava Moravce s vrchní prokurátorkou Bradáčovou a elitním policistou Šlachtou. Podívejte se na pikantní fotky

Česká vláda byla pučem policie a státního zastupitelství odstraněna. Posledním hřebíčkem do existence vlády Petra Nečase, který nastartoval protivládní puč, byla patrně přátelská návštěva Moskvy, vřelé přijetí Putinem a tím nejistota, kdo dostaví Temelín, když právě Nečas preferoval ruského partnera.

To už Babiš patrně byl svou spojkou informován, že přichází jeho chvíle a bude muset oplácet služby, které jej měly vynést na výsluní a udělat z něj druhého nejbohatšího Čecha se slovenským původem. Zbývalo už jen čekat na předčasné volby. Tehdy prezident svou neobratností Američanům pomohl.

Prezident Zeman předpokládal, že by v rámci předčasných voleb mohl uspět jím favorizovaný SPOZ. Miloš Zeman tak volby urychlil jen, jak se dalo. Ovšem mýlil se a SPOZ neuspěl, proto asi nástup americké temelínské lobby s loutkou Babišem protahuje, jak jen mu Ústava dovoluje.

Nekoupil si ty volby někdo?

Výsledky našich předčasných voleb v roce 2013 byly rozhodnuty předem. Nerozhodovalo se u volebních uren. Voliči byli propagandisticky oklamáni. Hrálo se totiž na jejich nejnižší pudy. S tím mají Američané nejlepší zkušenosti, jelikož v USA je nejnižšími pudy řízeno vše. Toto lidová tvořivost přetavila na nejkratší vtip na světě: „Chytrý Američan.“ Babišovi američtí volební poradci proto vsadili na správnou kartu.

Do politiky nepůjdu. Budeme tvrdou opozicí. Chci být ministrem financí. Já jsem Bůh

Andrej Babiše se před veřejností netajil, že předvolební kampaň povedou američtí poradci, co to je za poradce o tom můžeme spekulovat, ovšem pokud to tvrdil veřejně, tak jejich totožnost byla správně zpravodajsky kryta nebo byli najatí asi někým jiným, neoficiálně, nežli Hnutím ANO. Připomíná to poválečnou dobu, kdy Sověti si zajišťovali vliv prostřednictvím svých poradců, pak si svůj vliv pojistili ekonomicky, ale i vojensky okupací Československa.

Pak už byly spuštěny politické tanečky nepolitika Babiše. Prvně se nechtěl v politice vůbec angažovat, pak chtěl být tvrdou opozicí a dnes už je skoro ministrem a patrně financí nebo snad ještě více a to místopředsedou vlády pro ekonomiku, tím že by koordinoval veškeré ekonomické a hospodářské resorty. On ale moc dobře věděl, že ANO bude ve vládě a on jejím členem, proto ty volby taky byly vyvolané.

Sobotka skáče jak Babiš píská

Nic na tom nemění ani fakt, že by premiérem byl sociální demokrat Sobotka, jelikož již první podání ruky mezi Sobotkou a Babišem jasně ukázalo, že jsou oba ze stejné stáje. Podání ruky to bylo zednářské a to jsou právě ty pravé síly, které globálně šíří otrocký systém NWO. O osudu naší země je rozhodnuto. Oba jsou zasvěcení, je tedy jedno, kdo bude premiér. Bělobrádek si také školením prošel, zkuste mu zasvěceně podat ruku a pozorujte, jak bude reagovat.

Temelín a americká NWO spojka

To že poslední vládní krize a následné předčasné volby nemají řešit nic jiného nežli dostavbu dvou bloků Jaderné elektrárny Temelín (JeTe) o tom si cvrlikají už i vrabci na střechách. V případě, že JeTe dostaví Američané, tak budeme v tomto projektu převážně plátci. V případě ruské dostavby bychom se aktivně na stavbě podíleli, jelikož jsme aktivně spolupracovali na vývoji ruských reaktorů a velká část by se vyráběla v České republice.

Nezapomínejme, že americký program jaderných elektráren je vesměs vyráběn v Číně, což asi na bezpečnosti provozu nepřidá. Ovšem Američanům to pomůže splácet jejich závazky vůči Číně, která je největším věřitelem USA.

O tom, že o dostavbě JeTe rozhodne právě tato vláda je více než jasné a už předem dané. A tady může nastat ten okamžik, kdy by mohl Andrej Babiš vrátit svým investorům jejich nemalou investici. Právě těm investorům, kteří mu údajně pomáhali s vybudováním AGROFERTu. Babišovo prohlášení o převedení AGROFERTu na někoho jiného, není překvapivé, údajně nebyl nikdy jeho reálným vlastníkem, ale podle dobře informovaných zdrojů, měl být jen nastrčenou figurkou, tzv. bílým koněm amerických investorů.

Spekulace o americkém řízení Babiše mohou měnit v realitu schůzky s dalším agentem NWO českého původu, který se tím ani netají. Jedná se o profesora Jana Švejanra. Ten po svém neúspěchu v prezidentských volbách, kdy nebyl zvolen tehdejším Parlamentem ČR a potupně byl poražen největším českým odpůrcem NWO Václavem Kalusem, byl asi převeden na méně obtížnou práci v šíření otrokářského NWO.

Podle svědků byl Babiš několikrát spatřen v pražských restauracích a kavárnách právě se Švejnarem, který působí jako profesor a jako ředitel Centra pro globální hospodářskou politiku při Kolumbijské univerzitě v New Yorku.

Dnes je právě Švejnar údajnou zpravodajskou spojkou Babiše, kdy ovšem nemá Babiše řídit, ale jen předávat informace, jak dál postupovat. O tom nejlépe vypovídá jeho podřízený postoj, vždy když se s Babišem sejde. Malý pejsek přijatý velkým psem. To jen dokladuje, profesorovou podřízenost v rámci jejich tajného společenství, které ovládá svět.

Kruh se uzavřel

A tím vším se kruh uzavírá, proto se nedivme, že Babiš v politice bude jen prázdně mluvit, slibovat, řečnit a urážet odpůrce Nového světového pořádku, ale makat nebude nikdy, taky nikdy v životě nemakal. Jeho úkol je jasný. Temelín musí dostavět Američani. Pokud dosáhnutím této mety u nás posílí vliv jejich otrokářského systému NWO, tak to přivítají jen jako bonus.

Babiš rozdával koblihy, nacisté chleba

Ovšem nevěřím, že voliči Hnutí ANO procitnou, tak jako nikdy neprocitnou ani havloiidi. Proč? Protože jejich polobozi jim byli naservírováni tou nejstrašnější a nejfunkčnější propagandou. Propagandou novodobého globálního otrokářského systému NWO, která se inspirovala u propagandy nacistické. Voliči ANO jen manipulovaně odevzdali svou lidskou svobodu a důstojnost Babišovi a ten svým „investorům.“