Klausův atentátník je komunistická bestie

Včerejší atentát na prezidenta Václava Klause je důkazem toho, že komunistické strany by měly být v České republice rozpuštěny a včera bylo pozdě. Klausův atentátník je totiž komunista. A komunista, který páchá atentát, není noc nového, je jedno, že to byl atentát jen demonstrativní. Komunisté vrahy jsou, jelikož jejich ideologie vraždy v rámci komunistické ideologie ospravedlňuje či přímo přikazuje.

Komunistická ideologie je extremistická a sám Vojtěch Filip se přiznává, že jeho strana je levicově extremistická, tak jak to že není rozpuštěna a zakázaná, když s extremismem bojujeme, kde jen se dá. Jak to že včera média atentátníka neoznačila za levicového extrémistu? Protože převážná většina médií je levicovými extremisty, tedy komunisty, prošpikovaná tak, že by se tam již další ani nevešel.

Vojtěch Filip na včerejší atentát reagoval svým vyjádřením: „KSČM se od útoku na prezidenta ČR Václava Klause naprosto distancuje. S naší politikou je neslučitelné násilí a jakékoli činy s ním spojené, byť jen náznakem, odsuzujeme.” StBácký donašeč a celoživotní komunistický zločinec asi zapomněl v jaké straně je předsedou. Ve straně, která má krev na rukou z politických procesů v 50. letech, kdy jeho předchůdce a kolega je synem Grebeníčka, mučitele a lidské stvůry.

Ovšem pozor veřejné distancování může být od komunisty jen manévr a v duchu v rámci své ideologie může souhlasit. Navíc nevíme, jakým komunistou atentátník byl.

Kdo nesleduje komunistickou scénu, tak možná ani neví, že nejenže máme ten unikát, komunisty ve Sněmovně, my máme komunistické strany dvě. Ta druhá Komunistická strana Československa, skutečně se tak jmenuje, kandiduje nyní v krajských volbách. Jestliže KSČM je strana extrémně levicová, tak KSČ (součastná) je ultra extremistická. Členové KSČ považují KSČM pouze za nějakou socialistickou stranu a sebe za jediné komunisty.

Komunista je něco jako zvíře. KSČM se mohla nějakým záhadným způsobem ve Sněmovně ochočit, ale pozor i ochočený vlk je vlkem, proto by bylo lepší jí rozpustit, aby se náhodou vlčí zvyky neprobudily. Oproti tomu KSČ je typická strana lidských stvůr a hyen – zvířata naprosto divoké. Kdyby novinářská svoloč, která s atentátníkem dělala rozhovor, byla informována a nebyla jen tupou tlupou, tak by se zeptala, ke kterým komunistům atentátník patří.

Co to je za lidi, že mohou stále věřit lžím, podvodům a manipulacím ze strany komunistů. Jejich ideologie je založena na těchto neřestech, není lidská, je nelidská. Proto s komunistou může sympatizovat a komunistu může volit jen mu rovný – zrůda!