Česká policejní republika, svoboda jen prázdné slovo; Gauneři v uniformách vyhrožují, vydírají a přepadávají

Tohle není vůbec šokující titulek, jak by se zdálo. Je mi líto, že když napíšu takový titulek, tak to není nadsázka, ale pravda. Je smutné, kam se naše společnost vydala, ale po stálém volání, že všude jsou zloději a různí vykukové, má policie dnes pocit, že může vše. Připomenu Vám pár příkladů, kdy se Policie České republiky chovala zločinně a snad hůře nešli různé součásti komunistického Sboru národní bezpečnosti. Už nejde jen o vysoce postavené, nyní jde o bezpečí každého z Vás.

A přinesu Vám šokující příběh o tom, jak jsou policisté hloupí nebo jak je systém a trestní řízení nadstaveno, že každý, doslova každý může skončit bez práce, jen díky pár dní strávených v cele předběžného zadržení, kde můžete skončit jen na přání duševně nemajetného vandráka v uniformě nebo v celoživotním šoku.

Policejní vydírání

Nebudeme tady řešit kauzu bývalé ředitelky Úřadu vlády Jany, dnes Nečasové, zda koho úkolovala, sledovala, či jaké trafiky domlouvala. Celá kauza je tak splácaná, jako by pejsek s kočičkou pekli dort. Navíc proti práci policie mluví i rychlost, jakou je daná kauza řešena, když termín představení závažných faktů byl několikrát odložen a nic se stále neděje. Ono výroba důkazů nějaký čas asi trvá.

Když jsme u té výroby důkazů, tak policista Šlachata za podpory prokurátora Ištvána získal velice citlivé materiály, kdy jaký poslanec byl ve Sněmovně a záběry z monitorovacího systému, kdy a kde se po sněmovně pohyboval. Zpráva rychle proběhla médii a nikdo se k danému nevyjádřil. Prvně byl Šlachta odmítnut, že na dané informace nemá právo, pak se mu sněmovna rozpustila a dnes o vydání informací neměl, kdo jednat, tak nemohlo být vydáno usnesení Poslanecké sněmovny, kterým by byl Šlachta poslán do háje a možná i dále.

Začátek brutálního policejního státu: Šlachta má údaje o zákonodárcích, získal je pod pohrůžkou

Šlachta si prozíravě počkal, až Česká republika nebude mít ani jednoho poslance Parlamentu a poslal do sněmovny velmi ostrý a vyčítavý dopis, ve kterém mj. uvedl, že pokud dané materiály nedostane, tak toto bude považovat za maření vyšetřování. V daném případě je možné spekulovat, že mohlo dojít k zastrašování určitých osob ve Sněmovně, dále ke zneužití postavení, či dokonce postavení úřední osoby, jelikož sám Šlachta nerozhoduje o tom, co maření vyšetřování je a co ne, o tomto rozhoduje výlučně justice.

Že se Vás to netýká? Že nikdy nebudete poslanci nebo poslankyněmi, nebo niky nebudete dělat úředníka ve Sněmovně? Že je to problém velkých ryb na hoře, tak chyba lávky, policie dnes důkladně překračuje svou pravomoc a pošlapává Ústavu a to vůči komukoliv, kdo jí cestu zkříží, nebo se nechá zneužít.

Svoboda slova a shromaždování potřena klanem uniforem

České Budějovice letos zažily hodně rušné léto, demonstrace střídala demonstraci, ovšem jedna důležitá informace v médiích hlavního proudu byla zatajena. Cenzura těchto zmíněných médií je běžná, dokonce dnes už klidně otevřeně lžou. Protože, kdyby informovala pravdivě, tak by byla už celá republika na nohou a ne takto v klidu. Dnes a denně přicházíme o svobodu a odevzdáváme ji organizované zločinecké struktuře, státu, který má své dráby – Police ČR.

Velká a lživá média nás celé léto krmila informacemi, že nějací radikálové v Českých Budějovicích ohrožují místní cikány a že tam dělají válku v ulicích. Podle BIS je extremistů, takových jak je média popsala, asi jen dvě stě v celé republice a jsou dobře monitorování, tudíž to byli lidé stejní jako Vy, kteří tam demonstrovali.

Policie vyhlásila brutální válku občanům. Podívejte se na záběry z Český Budějovic ze dne 6. 7. 2013

Jedna z demonstrací nebyla proti tomu, že magistrát v Budějovicích neřeší soužití mezi problémovými a ostatními, ale byla právě proti způsobu, jakým Police České republiky zasáhla vůči demonstrantům, za použití provokatérů, bití do krve a vůbec zvířecího chování policistů v civilu. Demonstranti si ohlásili demonstraci a sešli se. Nelíbilo se jim brutální chování policie, demonstrovali proti policii.

Analýza zásahu Policie ČR | České Budějovice | 06. 07. 2013

A to se u nás nesmí. Žádná svoboda slova, myšlenek, pohybu osob a shromaždování, jakmile se rozhodnete demonstrovat proti Policii České republiky, tak sama Policie ČR rozhodne o tom, že demonstrace údajně neporušuje nějaké ustanovení legislativy, které třeba odporuje i Ústavě a sama rozhodne o rozpuštění, takové demonstrace a pak Vás s úsměvem na rtu zmlátí do krve.

Policisté se v Českých Budějovicích chovali jako zrůdná hovada. Videoreportáž o násilí primitivů v civilu s teleskopickými obušky

Že se Vám to nemůže stát, že nemáte rádi demonstrace? Tak já taky ne, na žádnou bych nešel, jelikož nemám rád dav. V davu i inteligent pozbývá své inteligence. Rád tvrdím, že když se utvoří dav jedinců s průměrným IQ 100, tak celkově dav má taky jen IQ sto, ale co pak ti jedinci v něm, že? No, ale pro Vás mám další příklad, že strašidlo policejní zvůle je tady pro kohokoliv.

Likvidace existence a důstojnosti člověka za pomocí policie

Je to sice už starší smutný příběh, za chvilku mu bude rok, někdy v lednu jsem jej vyslechl. Bylo to dlouhé povídání člověka, který byl obětí policejní zvůle a systému, kterým se vede trestní řízení podle trestního řádu z 60. let minulého století. Ano trestní řád je bolševická norma, sic novelizována, ale policie vždy tahá za delší konec. A že tady šlo o zneužití police i zvenčí? To je jedno, policie má být nezneužitelná.

Představte si, že máte skvělou práci, pronajatý dům, přítelkyni, dítě a jste spokojeni, krásně si žijete. Idylka jako malovaná. O to vše přijdete, jako když proutkem mávne a život se Vám změní v peklo na zemi. Režisérem je pomatená bytost, které asistuje aktivně Policie České republiky, státní zástupce, no spíše ale prokurátor a nějaký duševně pokřivený soudce. Stračí málo a je to.

Z ničeho nic Vám u dveří zazvoní tři chlápci v civilu, představí se jako policisté a že musíte s nimi, že prý jestli neznáte paní XY. Jo znáte, tak se oblečte, pojďte. Odvezou Vás na služebnu, kde na Vás řvou, ať se přiznáte, že z toho jen tak nevyváznete. Stále nevíte, co se děje. Pak Vám řeknou, že paní XY, Vás obvinila ze znásilnění. Málem omdlíte. Sepíšou s Vámi protokoly, odeberou Vám otisky prstů, vyfotí si Vás, odeberou DNA, a obviní, aniž by dotyčná XY byla vyšetřena lékařem, zda vůbec k něčemu došlo. A hned Vás umístí do cely předběžného zadržení.

Připadáte si jako zločinec a přemýšlíte celou noc, co s Vámi bude. Lékař se vyjádřil, že v dotyčné se nenašly žádné stopy spermatu, že na jejím těle nejsou žádné stopy po sexuálním útoku, ale ve stejný okamžik o Vás rozhoduje soudce, zda Vám zadržení o den neprodloužit, tak je automaticky a bez diskuse prodlužuje. Mezi tím už jsou všechna vědecká fakta na stole, že k žádnému znásilnění dojít nemohlo. Za tři dny Vás propustí, špinavého a nemytého z cely předběžného zadržení.

Přijdete domů a máte sbaleno, žena Vás vyhodila, v práci Vás neomluvila, tak Vás z ní taky vyhodili. Šéf tomu rozumí, ale násilníka nechce, tak na výpovědi trvá. Máte zničený život, každý se na Vás kouká skrz prsty. To vše policie může. Nakonec ještě zjistíte, že jeden z policistů, tedy spíše jeden gauner, co Vás zatkl, byl známým s tou paní XY. Ani to Vás nepřesvědčilo? Jste spořádaní? Tak příběh poslední, z toho Vás zamrazí.

Policejní přepadení u večeře při modlitbě

Máte malé děti, které k lásce k bližnímu vedete, víru v Boha jim předáváte. Usedáte k večeři. Vaší motlitbu, kterou Pánu děkujete za požehnanou večeři, najednou přeruší rozražení dveří Vašeho bytu policejním beranidlem. Tlupa neandrtálců v černých uniformách a s kuklami na hlavách po Vás řve, abyste lehli na zem a nehýbali se.

Nezešílel jsem, toto se stalo minulý týden v Jihlavě, kdy policejní komando si spletlo byt a místo zasahánu na výrobce drog, takto obšťastnili hluboce věřící rodinu s dětmi, kterým pak museli nabídnout pomoc psychologa. Police se omluvila. (???)

Policie je patrně hloupější než si myslíte. Při zásahu proti výrobci drog spletla dům a vyděsila pobožnou rodinu

Porušili domovní svobodu, poškodili a zničili dveře a oni se jen omluvili? Prý vše uhradí. Ale z čeho to zaplatí? Z našich peněz. Z peněz Vás všech. Tím, že vpadli do bytu nevinných, se dopustili zločinu, jelikož porušili domovní svobodu. Zatykače a povolení k domovní prohlídce byly na jiný byt. A oni se jen omluví? Zvrácenci v uniformách.

Poškozené rodině bych doporučoval s médii nemluvit, oni by si na ně něco vymysleli, ale tvrdě se dožadovat prošetření celého incidentu Generální inspekcí bezpečnostních sborů. Úhradu škody chtít po vinících (policistech) a trvat na jejich potrestání před trestním soudem. Takoví patří do vězení a ne mezi slušné lidi.