Žihadlo Svěrákovi metelesku blesku rovnou do zadnice

Svěrák metelesku blesku! Napadlo mne ihned, jak jsem se dozvěděl, že už nečte latinsky ve šroubárně a místo podepisování nějakých petic, tu za podporu někoho a tu za likvidování jiného, se rozhodl sepisovat žalobu. Tedy zatím to zvažuje. Co dodat k takovým tvrzením? Pes, který štěká, nekouše. Pokud by chtěl žalobu ohledně autorství lidového sousloví podat a tím si jej havloidně přivlastnit, tak by jí měl prvně podat a pak referovat. A jak olupovat národ ví, vyzkoušel si to ve spacáku, když havloidi loupili Českou televizi.

Ale jsem na rozpacích, píchnout pořádně do Zdeňka Svěráka svým ostrým žihadlem nebo mu spíše poděkovat? Jeho postoj je spíše směšný, ale pro Hlavu vzhůru, jako volební blok, tak pro Tomáše Úlehlu, tak i pro ostatní kandidáty je to skvělá reklama. Jen tak dál pane Svěráku, Vy jste si píchl žihadlem do vlastní zadnice sám, svou neohrabaností. K dané písničce se vyjadřovat nebudu, mám prostě jiný vkus.

Ono držeti se svého kopyta by neměl jen švec, ale i Svěrák. A prý jaký to není světák a stejně si neuvědomuje, že sobě medvědí službu sám činí. Ve své zaslepenosti v určitou havloidní nadřazenost pomáhá těm, které nemá rád.