Pražskými ulicemi táhli perverzní úchylové. Naše společnost je nemocná

Původně jsem chtěl tento text napsat jako další žihadlo do Včeliček, ovšem při krásné neděli jsem si zapověděl hromadu sprostých a vulgárních slov, která mne se včerejším homosexualistickým průvodem Prahou napadala. Dokonce i titulek Prahou táhla homosexualistická perversní prasata, jsem zavrhl. Jelikož jsem si vzpomněl na vepře, kteří pokud nejsou ve chlívku, kde je člověk drží, tak to jsou čistotná a velice inteligentní zvířata. Stačí se podívat na farmy, kde se chovají ve výběhu, který splňuje jejich přirozené prostředí.

Kdo by nečekal toliko autocenzury, ať ani nečte dále, pokud je zklamaný. Včerejší průvod, který byl vyvrcholením zvrácené akce Gay Pride v Praze, byl demonstrací perverzní úchylnosti. Proč úchylnosti. Kdysi dávno, je tomu už řadu let, jsem v Novém Jičíně měl možnost neformálně pohovořit s panem Radimem Uzlem a došlo i na jeho práci. Tehdy jsem přijal jeho tezi o tom, že úchylné v rámci sexuality je cokoliv, co další obtěžuje. Že jakákoliv praktika, kterou činí dvojce, nebo i vícero lidí je normální pokud vyhovuje všem.

Na základě toho lze akce typu Gay Pride považovat za úchylné, jelikož sice vyhovují a jsou přijatelné pro účastníky, ale obtěžuji ostatní. Takové to akce jsou přímo v rozporu se základním principem svobody, jelikož má svoboda končí tam, kde začíná svoboda jiného. Proto je možno podobné akce označovat i jako perverzní, jelikož bojují za svobodu jedněch jedinců na úkor svobody dalších jedinců. Navíc ve společnosti, která nespěje k zániku, jsou sexuální praktiky intimní záležitostí jedinců, ať jsou jakékoliv. Veřejná propagace jakékoliv sexuality je v rozporu se společenským zdravím společnosti.