Nastal čas konečně vytáhnout hlavy z vlastních zadků? Pro národy Evropy určitě

Stav společnosti je otřesný. Mozky jsou správně vymyté. Hlupáci tančí a slaví. A nová politická třída s médii ovládla myšlení většiny. Tak se statisticky potvrdilo, že většina populace je tvořena hlupáky. Proto je velmi smutné koukat na to, jak funguje demokracie, která nemá základní principy plurality a svobody. Je to pak demokracie? Spíše demokratura je to co zde panuje. Něco co se demokraticky tváří, ale z demokracií to má společného toliko, co krabí maso v tyčinkách za deset korun s opravdovým masem s kraba. Anebo žijeme v té „pravé demokracii,“ tedy v systému, kde menšina je utlačována většinou anebo je většina zorganizována s teroristických menšin (islamisté, homosexualisté, ekoteroristé, socialisté, pedofilové a jiní devianti), aby většina ztratila většinu a byla likvidována. Radek Velička_Akce-DOST Tak nějak jednoduše se dá popsat režim, který vládne v Evropské unii a byl nám implementován přes USA, kde určité skupiny se snaží nastolit Nový světový pořádek (NWO), mylně překládán jako řád. Tedy nám jej předkládá společnost, která genocidou vyhladila původní národy na svém území, vymyslela koncentrační tábory a zbohatla díky africkým otrokům.

Vymývaní mozků došlo tak daleko, že propaganda uspěla i v takových věcech, že většina idiotů již věří, že kruh je hranatý a krychle je koule. Nebo jak jinak si vysvětlit, to co kolem sebe pozorujeme. Francouzská Národní fronta je podle hlupáků a propagandy ultrapravicová; Pravý sektor na Ukrajině se nazývá pravicovým, ať je představitelem nacistické levice a propagandisté je nazývají demokratickou silou – třeba takový Schwarzenberg je přirovnal k ODS.

Proto je třeba vytáhnout hlavy ze zadnic a udělat konečně v Evropě pořádek, začít mluvit pravdu a pojmenovávat věci pravými jmény. Eurohujerům nacpat jejich politickou korektnost do zadnic, tedy nějaké zadnice zase budou s obsahem, a pak je do nich nakopat. Je třeba, aby národy Evropy začaly spolupracovat na zbavení se novodobého žaláře národů – Evropské unie. Okamžité rozbití toho celku by přineslo spíše zmatek, mělo by být nějaké rozpuštění, které by připomínalo rozdělení tehdejšího Československa – tedy plánovaně a ve shodě.

Je začít třeba říkat nahlas pravdu, že dnešní EU totálně rezignovala na evropské tradice a kořeny, že je extremistická a v rámci politické korektnosti začala nálepkovat všechny kritiky nálepkou extremistů. Jde o propagandistickou lež. Svoboda pohybu v rámci otevřených hranic neznamená nic jiného nežli totalitu, tak Vás celní správa kontrolovala na hranici národního státu, dnes může kontrolovat cokoliv a kdekoliv, takové správné nacistické Gestapo. Dále pak je to otevřená Pandořina skříňka islamizace Evropy, kdy toto je vše za peníze USA a za několik let bude mít představitel anticiviliazce – islamista, v Evropě většinu, aby nás mohl vyhladit, tak jak mu Korán nařizuje.

Nebojte se, když Vás soudruzi z nacistického uskupení EU nazývají „extremisty,“ když mluvíte pravdu. Buďte na to hrdí a řekněte ne islamizaci Evropy, rozšiřování pravomoci zločinného systému, který jako mor likviduje evropské národy. Řekněte ne a začněte si hájit svou vlastní vlast Českou republiku. Volte konzervativce v následujících Evropských volbách. Volte Občanskou konzervativní stranu.

Mé názory třízené dle oblastí: