Komunistické zrůdy ignorují platné zákony

Pavel Wonka: Polední oběť komunistůKomunisté opět prokazují, že nejsou strana demokratická, nýbrž totalitní. Sami si vybírají, které zákony dodržovat budou a které ne. Toto je velmi nebezpečné zjištění. Zatím se jedná o tzv. měkké zákony. Měli bychom se obávat, kdy začnou porušovat třeba trestní zákoník v rámci jejich nekonečného třídního boje? Ano, měli. Komunisté jsou vrazi a jejich ideologie zavraždila miliony lidí. Proto nás musí jakékoliv informace o tom, že nějaký zákon ignorují, jen proto, že to je proti jejich přesvědčení a nehrozí za to přímý trest, brát jako informaci velmi znepokojující.

Jedná se o prostějovský příklad agenta komunistické Vojenské kontrarozvědky (VKR) o soudruha Jaroslava Šlambora. Tento „kontráš“, který byl úspěšně nasazován, nejen na své kolegy a jiné. Tento šmírák komunistické zvůle, se rozhodl na podzim kandidovat v senátorských volbách do Senátu Parlamentu České republiky. Tento soudruh se otevřeně rozhodl porušovat lustrační zákon, ovšem není sám, jelikož komunisté tento zákon porušují, nedodržují a ignorují stále a od jeho platnosti. Největším obhájcem Šlambora je sám agent, tentokrát sice StB, a nikdo jiný nežli agent FALMER, soudruh Vojtěch Filip, který na obhajobu Šlabora pronesl toto: „KSČM nikdy nesouhlasila se současným textem lustračního zákona, proto se odmítla vyjadřovat k lustracím svých kandidátů. Nepovažujeme ten zákon za ústavní, takže jejich případnou spolupráci s bývalou rozvědkou či kontrarozvědkou nebereme jako překážku ke kandidatuře.”

Dále se soudruh Filip dopustil i svého přiznání, že on sám není morální, jelikož uvedl, že donášení na jiné není morální, sám tak činil, ovšem, dále uvedl: „není to trestný čin.“ S tímto nezbývá než souhlasit, není to trestným činem, ovšem ten, kdo nedodržuje morální principy, platné zákony (lustrační a o protiprávnosti komunistického režimu), lže, obhajuje třídní boj, tak ten je schopen všeho, tak jak to již lidstvo jednou zažilo, kdy komunisté v sovětském bloku řádili a vraždili jako splašené hyeny.

Nesmíme zapomínat, že dnešní komunisté, jsou stejní komunisté. Tito nás jako společnost v minulosti opanovali a vraždili i v české kotlině, lidi mučili a zavírali do komunistických koncentráků. Jsou to stále stejní a nebezpeční komunisti. Jejich přítomnost ve sněmovně, je pohrdání všemi oběťmi, které za sebou komunisté mají a plivanec do tváře všem protikomunistickým bojovníkům.

 

Země bez hrdinů,země bez zločinců