GLOSA: Co s agresivním hloupým socialistou? Jedině hluboko zaorat!

Taky jste si všimli, že strašidlo vyskytlé z ostravských lagun, místopředseda sněmovny a socialistů v jedné osobě a fungující za felaci zaOrálek zvyšuje razanci ve svých agresivních výkalech do veřejného prostoru? Buď mu dochází invence a zostřuje své útoky nebo cítí, jak mu pomalu v řadách sociální demokracie končí jeho čas na výsluní. Zatím vše obhájil, ovšem až začnou oranžoví soudruzi spolupracovat s rudými soudruhy, tak Zaorálek půjde od válu. Jelikož rudí soudruzi mají takových Urválků habaděj.

Četl jsem vyjádření pana Dominika Duky k situaci v Ústavu pro studium totality a musím souhlasit s jeho kritikou vůči socialistům. Je zřejmé, že socialistickým snem je tento ústav kastrovat, nebo jej úplně zrušit. Tento ústav totiž je černým socialistickým svědomí, jelikož dnes a denně může dokazovat minulost dnešních českých socialistů. Tedy jejich komunistickou minulost. A proto byla ta reakce výše zmíněného trola ze sociální demokracie jako výkřik hysterické, bláznivé a zhrzené ženské. Tu taky Zaorálek nejvíce připomíná, i typickým špulením úst, jako by se na felaci připravoval.

Zaorálku, přirovnávat pana Duku k středověké inkvizici, můžete leda tak vy. A víte proč tomu tak je? Jelikož být středověk, tak byste se inkvizitorů bál. Jste tím, co inkvizice ve středověku „řešila“. Je pomatený, zmatený a bláznivý. Ve středověku by se vás společnost štítila a bála, proto by ve vašem případě asi opravdu nastal test, zda nejste poslem temných sil. “Pokud svázaný a do vody hozený Zaorálek vyplave, tak je čarodějník a musí se popravit. Pokud ne, tak nechť je vůči němu Bůh milostiv.”