GLOSA: Začne Zaorálek pojídat výkaly?

O Lubošovi, který funguje za orálek, už víme hodně. Tento doktor Cvach naší zahraniční politiky a matador řízení poslanecké sněmovny, kdy vždy předvádí klauniádu, toho na sebe přiznal víc než dost. Víme, že žral psy, čichal těkavé látky a dokonce o sobě veřejně prohlásil, že je idiot. Proto se divím, že jej vůbec ještě někdo poslouchá, jeho názory jsou bezcenné, jako názory všech idiotů.

Tentokrát bodoval kritikou prezidenta i premiéra, že se nejeli účastnit taškařice s předáváním Nobelovy ceny míru, kterou získala IV. Říše – Evropská unie. Cenu zneváženou udělováním teroristům, zlořádům a masovým vrahům.  Je pochopitelný idiotův postoj. On kdyby tam mohl být, tak by jej taky nikdo neviděl, jelikož by byl celou dobu zalezlý tu v řiti Barrosově a chvílemi v řiti Rompuyově.

Už vidím, jak Zaorálek přiběhne k tupé Eurodvojci z Brusele (idiot a komunista Barroso a tichý vrah Rompuy), když se podává nová Eurokrmě a cpe se až má boule za ušima. Vůbec jej nezajímá, že pojídá výkaly, kterými nás všechny EU zásobuje, navíc u toho ještě jako vypasená krysa mlaská. Ono idioti se k sobě přitahují.