Cena volby

Zítra se otevřou volební místnosti. Jaká bude volební účast, by měla být nejčastější otázka. Počet nevoličů ukáže v jaké situaci se společnost nachází a to nejen v politické, ekonomické, ale především sociální rovině.

Radek Velička

Nízká volební účast bude jasně dokazovat, že společnost je spokojená s aktuálním stavem, že máme stále hlavy svěšené a nikoliv vztyčené. Pokud bude vysoká volební účast, která by přesáhla 80 %, tak by to byl signál, že výsledky voleb musíme brát váženě. Nižší volební účast bude znamenat, že politici aktivovali jen své okolí a nikoliv společnost jako celek.

Koho volit? Tak určitě Vám doporučím koho nevolit. Koho volit? Tak to si musíte rozhodnout sami. Tady není žádná rada správná. Určitě volte srdcem na správném místě a mozkem v lebce. Ono pro politickou stranu je velký úspěch, když dostane jen 3 % hlasů, jelikož pak dosáhne na státní příspěvky. Nevládne sic, ale má prostředky na fungování a mimoparlamentní opozice je také opozice.

Určitě nevolte strany a politické subjekty, které si přejí naše rozpuštění v EU. Evropský projekt je nyní už jen mrtvá kobyla, proto jakékoliv další prohlubování integrace v EU je jen čiré bláznovství a vlastizrada. Určitě nevolte zloděje. Je jedno, zda takový zloděj krade dotace, nebo krade peníze ze stranické pokladny, či housky na krámě. Stále je to zloděj.

Dále pak nevolte komunisty, jelikož jejich řeči jsou vždy líbivé, ale pak za nimi stojí “kroucení krků” a globálně větší hromada lidských obětí a mrtvol, než má na svědomí nacismus s fašismem do kupy. Jo a je jedno z které strany ti komunisté jsou, jestli jsou to komunisté zelení, rudí, oranžoví, černí s páskou přes oko a zfetovaným výrazem, či komunisté s ŠtBákem a slovenským přivandrovalcem v čele.

Nevolte ani nacisty ač se schovávají za křesťanské idee, jelikož právě lidovecká hovada se paktují s Sudeťáky a v Sýrii podporují vraždění křesťanů samotných. Že jsem Vám to udělal složité, že nyní už nevíte koho volit? Ale na výběr je stále a stále dost. Ač nevolte taky zdegenerovaná fašistická knížata. Nevolte modré klauny s Fialou, ti toho taky naslibovali a prd provedli. Většinou pravý opak slibů. Cena volby je někdy vysoká a přemýšlet musí bolet.