Pozve Miloš Zeman D. J. Trumpa a V. V. Putina do Prahy? To by se jelita z Pražské kavárny hromadně věšela na lampy pouličního osvětlení…

Rada pro Miloše Zemana, jak se pohodlně a s noblesou zbavit svých odpůrců z řad Pražské kavárny:

Ilustrační snímek

Ilustrační snímek

Pozvat na jednání Donalda Johna Trumpa a Vladimira Vladimiroviče Putina do Prahy, kdy na Hradě by za mediace Miloše Zemana probrali rozpory zahraniční politiky Spojených států (SS) a Ruské federace (RF), jak na globálním, tak regionálním poli.

Výsledek by byl jasný: Miloš Zeman by se stal politikem světového formátu a mohl by být navržen na Nobelovou cenu míru. Pokud by jí neodmítl, když jí měl i Obama.

Dále by to znamenalo až 90-ti % úhyn jelit a havloidů z Pražské kavárny, jelikož by se před příletem obou světových lídrů začali věšet po stromovkách a na lampy veřejného osvětlení. Ani Dalajláma a fotka z Havel by jim nepomohli.

Co vy na to pane prezidente Miloši Zemana?

Určitě by to nebylo jednoduché, ale s ruským diplomatickým vedením máte vztahy dobré a Donald Trump by mohl navštívit v Praze svou ex-tchyni. A pokud by se nic takového neuskutečnilo, tak by se také nic nedělo. Lepší je něco dělat, než nedělat. A pozor Putina a Bushe, jr. hostil v Praze Václav Klaus.