Propaganda haraší 21. srpnem a vrchní protektor Slávek “pako” Sobotka chystá inspekční návštěvu německé führerin Merkel

Staletí jsme byli pod německým vlivem, vládli nám, okupovali nás, zničili nám Československo a vytvořili pro nás protektorát a dnešní rusofobové by nejraději Merklel lízali rodila. Nepochopitelné.

německá führerin Angela "svině" Merkel

německá führerin Angela “svině” Merkel

Jedni Komouši v 68 pozvali jiné komouše z celé Varšavské smlouvy, aby jim pomohli zastavit jiné koumouše… To je jediné co se v dělo za Pražského jara, které bylo katalyzováno v 21. srpna 1968. Vládli pak stále stejní komouši, než se pomalu vyměnili a až pak začala normalizace.

Ovšem větší svinstvo než v roce 1968 se stalo v roce 1969, to už nebyli komouši z Varšavské smlouvy, kteří vraždili. Tehdy vraždili už čeští komouši. O tom se nesmí také mluvit? Asi ne, jelikož žumpa České televize je jen plná rusofobie, ač čeští komouši pozvali komouše z celé Varšavské smlouvy a Sovětskému svazu vlád Ukrajinec. Asi tak.

A vzkaz pro dnešek: Jen totální blbec může dnes, v roce 2016, žvanit o ruské invazi a dělat z Ruska strašáky, když čekáme na příjezd německé führerky Merkel do protektorátu na pozvání vrchního protektora Slávka “pako” Sobotky !!!

Sobotka se dnes už také bojí, jako se báli tehdejší komouši, kteří pozvali vojáky Varšavské smlouvy, že se proti jejich menšinové ideologii postaví národ.

Kdy Slávek Sobotka pošle zvací dopis do Severoatlantické aliance, abychom pro změnu měli zase okupační invazi jinými spojenci. Taky se bojí, že se proti němu staví národ.

Kdo se z historie nepoučil, ten si jí musí zopakovat. České země leží ve střední Evropě. A střed není ani západ, ale ani východ. A proto jsme asi uprostřed a v …