Evropská unie jako protievropská Bruselská říše strachu a nenávisti

Evropská unie je tyranskou imperiální říší, jelikož nemá žádných hranic a vliv si vynucuje i mimo členské země. Jako taková sama ani neexistuje, jelikož Smlouva o unii jí nedává žádný mezinárodní právní statut. Proto jí je možno označovat za Bruselskou říši – nemá s Evropou nic společného.

Radek Velička

Radek Velička

Mezi světově významné evropské metropole patří i Moskva, ale vládnoucí panstvo – bruselská politická třída, se rozhodla vyhlásit Ruské federaci válku, tudíž tak popírá, že by Moskva byla evropským městem, když v rámci tzv. „evropských hodnot,“ šíří nenávist a rusofobii, cože neopodstatněný strach ze všeho ruského, tedy i evropského.
Bruselská říše šíří nenávist a strach.

Blázní a protievropští sluhové Bruselu v čele EU

Na jednu stranu brojí proti tradiční evropské mocnosti, za kterou Rusko lze považovat, ač většina jeho území je v Asii, ale moc a řízení země je centralizováno do evropské metropole, do Moskvy. Evropská část Ruska je okolo 37 % celé Evropy a Evropská unie tvoří jen cca 41 % evropského kontinentu.

Na druhou stranu jedná s Tureckem, což je barbarská islámská země, která leží absolutní většinou v Asii o přidružení, či přijetí do Unie. Na okupovanou část Evropy Tureckem můžeme zapomenout, jelikož je nepodstatná.

Proti tradici a proti předkům

Kroky Bruselské říše jsou absolutně a křišťálově čistě protievrospké, proti Evropě a proti Evropanům, jelikož vedení Bruselské říše prosazuje invazní kroky muslimů do Evropy a následnou islamizaci kontinentu, což je v rozporu s činy všech velkých evropských panovníků zpět v historii. Ti Evropu proti invazi a islamizaci tureckými, reps. osmanskými, hordami vždy bránili.

Kdo podporuje Evropskou unii, tedy Bruselskou říši, nesnáší Evropu a je protievropským živlem, který si přeje likvidaci Evropy, jako tradičního „ostrova“ jasně daných pravidel a kultury, či jistoty.