Sexuální násilí páchané migranty na ženách po Evropě je důkazem, že přivandrovala převážně nevděčná svoloč

Cenzura v rámci Evropské unie a propaganda již nabrala nechutných nacistických praktik. To už i bolševičtí lháři blednou závistí, že toto ani oni nedokázali. Když se projeví, že migranti, kteří do Evropy přivandrovali hromadně a patrně i organizovaně páchají sexuální násilí na ženách, tak se to tají do okamžiku možného udržení utajení. Jak se informace provalí, tak propaganda zkresluje fakta.

migrační zvěř v bitce

migrační zvěř v bitce

Média sice informují, že tam či jinde, jeden či dva „žadatelé o azyl“ spáchali nějaké to sexuální násilí, ale ihned to politici bagatelizují, že se jedná o malý počet tzv. žadatelů s tím, že si za to chuděry dívky a ženy vlastně i mohou samy.

Je podstatné upozornit, že se jednalo jen o vyznavače islámu, kteří přivandrovali do Evropy. Je jedno, zda včera, předevčírem, nebo vloni, či se do rodin přivandrovalců narodili, ale vychováváni jsou stále jako na Blízkém východě.

Je podstatné, že přivandrovalí pohrdají našimi zvyky, obyčeji, kulturou, právem a evropskou společností jako takovou. Nepatří do Evropy a nikdy do Evropy patřit nebudou. Tito lidé se nikdy nepřizpůsobí. Jejich snem po staletí je dobýt Evropu a tu spi přizpůsobit jejich kultuře a náboženství – Islamizace.

Je třeba mluvit otevřeně, že jsou jako bující rakovina, která už začíná mít smrtelné metastáze a je třeba začít s řešením tohoto závažného problému:Uzavřít hermeticky hranice, aby další nemohli přitáhnout v rámci řízené invaze. Je třeba identifikovat, každého kdo přivandroval a pokud je možné, tak jej navrátit do domoviny.

Dále je potřeba začít diplomaticky jednat se syrským prezidentem Bašárem Asadem, jeho vládu brát jako legitimní a domluvit podmínky vysídlení přivandrovalců do Sýrie. Třeba i těch nesyrských. Zničená země, bude potřebovat lidi na obnovu, na které by se měla Evropská unie a země Evropy podílet.