Žihadélko: Schwarzenberg a Kalousek si mohou leda tak vzájemně vykouřit. V Senátu nemají ani jednoho senártora

Kalousek použil Schwarzenberga ve svém politickém projektu jako maskota. Karel maskotem byl a nijak se tím netajil, jelikož se nechal po republice vozit jako Berouskův, pardon Kalouskův medvěd. Cosi bručel a dementní voliči jen volili a taky celou TOP 09. Jenže dementní voliči mají volby něco jako zábavu, takovou Matějskou pouť či Anketu o tydýta roku a on i medvěd se jedou okouká, proto v těchto posledních volbách volili jiného klauna, tentokrát si nemusel pořizovat medvěda, ale stačily mu jen koblihy. Nejen zábavou je člověk živ.

VRV-II

Vzájemná prospěšnosti pánů Schwarzenbera a Kalouska se vypařila jako jejich falešné sliby, lži a oblbování voličů. Partneři v rámci Poslanecké sněmovny Starostové se na TOP 09 vykašlali a do komunálních a senátních voleb šli samostatně. Tak zůstala TOP 09 sama. A to i bez voličů. TOP 09 nemá v Senátu Parlamentu České republiky ani jednoho senátora.

Tak jediné k čemu jsi jsou nyní tito dva prospěšní? Mohou si vzájemně leda tak pokouřit, protože na neúspěšné neletí už ani ženský. Jako havloidé by se vzájemnou felací neměli mít problém.