GLOSA: Rada OSN opětovně kritizovala ČR

Opětovně jsme na Ženevském zasedání rady lidských práv OSN byli kritizování za cikány, jejich vzdělávání, ovšem s jejich integrací jsem na tom prý už lépe. Jaká by byla zpráva, kdyby tam Kumar Vishwanathan nedonášel své výmysly, pohádky, lži a bajky? Určitě lepší jelikož cikáni se u nás mají jako v bavlnce. Pracovat nemusí, dávek mají habaděj. Pohřbívají si krále, kdy u toho je veřejnoprávní televize. Co by chtěli ještě víc?

Jenže pozor nám je vyčítáno i to, že cikáni nechodí do školy a jejich vzdělání je minimální a vlastně žádné. Tady ovšem rada pro lidská práva OSN neradí, jak přinutit etnikum vzdělávat se, když se všeho civilizačního štítí, krom peněz. To se to radí v Evropě, ale co dělá OSN v místech, kde jsou lidí vražděni, vybíjení a je páchána genocida? Nic. Co dělalo OSN, když Krvavá Madla nechala vraždit Srby nejmodernější armádou? Taky nic.

Proto bychom měli poslat jasný vzkaz zpět. Pokud se budete informovat jen od Kumara, tak si kritizujte, nám je to jedno, pravda je jinde. Pokud se Vám něco nelíbí, tak navrhněte řešení. My opravdu nemáme více peněz na živení lidí, kteří nikdy nepracovali, pracovat nebudou a jen toho slova se štítí a ze slovníku jej vypustili. Už přes tři generace vyrůstají v podmínkách, kdy jejich příjem je dávka, tudíž jsou něco jako pacienti na resuscitačním přístroji.