Kdy mu lid nakope prdel? ČSSD tak dlouho prosazovala zákon o referendu, až referendum Sobotka zakázal, že je to drahé

Slávek Sobotka je názorný příklad národního škůdce, zrádce a kolaboranta, kdy je zastrčen v zadnici, či jiném orgánu Angely Merkel, až po okraj. Václav Klaus, který vždy tak nějak byl odpůrcem referenda, přišel s myšlenkou a veřejnou výzvou, aby o přerozdělení migrantů v EU, rozhodli občané v lidovém hlasování.

Slávek připraven na co? Na Babiše s felací?

Slávek připraven na co? Na Babiše s felací?

Odpověď Slávka Sobotky zní jako jasné ne. Stálo by to asi 10 Kč na hlavu jednoho obyvatele, proto je to drahé. Ale za kolik nesmyslností tato vlastizrádná a kolaborantská vláda utratí, to už neuvádí. Ale proč taky referendum? Je u moci, tak referendum nechce. To chtěl, jen když byl v opozici.

Zákon o všeobecném referendu, který prošel vládou duševně zaostalého Sobotky počítá s tím, že o setrvání v EU nebo Severoatlantické alianci, či ústavních zákonech, či legalizace zneužívání dětí v rámci adopcí homosexuálními páry a podobně, hlasování zakazuje. Tedy v referendech podle Sobotky se může hlasovat jen o tom, co nerozhodne Evropská unie.

A tím je zase Slávek konzistentní, když referendum o přerozdělení migrantů v rámci EU nechce českým voličům povolit. Tím jen jasně konstatuje, že je mu volič u jeho zadnice. Otázka zní: Kdy ti voliči vstanou a do té jeho mu pořádně nakopou?