Výzva pro politického diletanta Nečase k odchodu

Petře Nečasi, Vaše politické schopnosti se rovnají nule. Cíleně svými kroky poškozujete svou stranu, vládu a společnost jako celek. Ženete vodu na mlýn komunistickým extremistům, a to vše díky Vaší absolutní neschopnosti a úplného odříznutí od reality. Kdo Vám má věřit, když porušujete koaliční dohody, předvolební sliby a hrajete si jen na pimprle s kterým Kalousek, který je sám již politickou mrtvolou, cvičí, jak může.

Vaše hysterické řvaní na poslaneckém klubu nic nezmění na tom, že jste hrobníkem ODS a rozkládáte pravici jako celek. Kroky, které jste jako předseda strany a premiér činil, vedly k totálnímu rozvratu na pravici. Silné osobnosti se z vaší strany vytrácejí a zůstávají poslední zbytky věrných, ovšem i tito mají určitý práh trpělivosti.

Proto, abyste si mohl sebe vážit a mohlo si Vás vážit nejbližší rodinné okolí, tak je třeba konat kroky opravdového chlapa, nikoliv ustrašené a oteklé bačkory, která spíše připomíná Milouše Jakeše a ne Petra Nečase, odstupte ze všech politických funkcí a to ihned. Pak Vám možná za desítky let bude odpuštěno, tím že upadnete v zapomnění a ani pes po Vás neštěkne. Tento způsob Vaší morální očisty, pokud Vám ještě zbytek katolické morálky zbyl, je nejméně bolestný. Proto jej doporučuji právě Vám, jelikož odvaha je vlastnost, kterou jste nikdy neoplýval, spíše Vám chyběla při všem.

Nešiřte již kolem sebe nenávist, protože sám jste se dostal na svou pozici po zádech člověka, kterého jste zlikvidoval s úsměvem idiota, ovšem pomáhali Vám při tom drápky krysí, to vše se může velmi rychle otočit proti Vám. Sám jste je to naučil, proto proti Vám budou zkušenější a vymyslí si lepší metody. V takové situaci by Vám nezbylo řešení noblesního odchodu, člověka, který zklamal, jelikož na to neměl a neuměl vést národ. Potom to bude vypráskání neschopného zrádce až na okraj samotné společnosti.