Kdo je radikál a kdo ne? Evropská unie šíří nejhrůznější extrémismus

Média v žoldu eurobolševických prostitutek, politici jako eurobolševické prostitutky, kteří obhajují členství národních států v Evropské unii jako takoví jsou extrémisté. Jelikož se snaží o prokázání kvadratury kruhu a likvidují veškeré občanské svobody v rámci „budování“ zločinecké, odporné a úchylné Evropské unie.

evropské hodnoty?

evropské hodnoty?

Ano. To jsou ti jediné extrémisté, kteří se v Evropě nacházejí. Kdokoliv, kdo se brání útokům této euroboševické hydry, nemůže být logicky extrémistou, jelikož se jen brání. A k obraně je vždy možné použít takových prostředků, které používá útočník. A útočníkem je extremistická Evropská unie.

Petice k referendu o vystoupení z EU

Volání a spílání politiků typu Sobotky, Chovance či Američana DienStBiera jsou provolávání extremistická a šířící zlobu a nenávist. Jelikož oni nevolají po pluralitním dialogu, nýbrž chtějí diktaturu zvrácených a deviantních „evropských hodnot.“ Takže radikálem je i Jakub Janda, jelikož jeho zaměstnáním je Levropské hodnoty,” prosazovat.

Samotné „evropské hodnoty,“ jsou jen splaškou v bruselké žumpě. A jako mediální žumpy tuto nenávist šíří i média tvz. hlavního proudu. Dnes už Česká televize, Český rozhlas a různé babišpressy, bakalonoviny a jiné kanály plné lejn nejsou ničím jiným než hlásnými troubami eurobolševického extrémismu, rasismu a xenofobie.

Je na čase říci dost a vystoupit z Evropské unie, coby totalitního uskupení, které je novodobým žalářem národů Evropy.