Recept na ozdravení společnosti: Zlikvidovat havloidy ukradenou Českou televizi

Česká televize není veřejnoprávním médiem, jelikož z veřejných peněz takový projekt nesmí být v rámci Evropské unie financován, tedy pod jednou výjimkou, pokud se nestane hlásnou troubou Evropské komise. To také je. Šíří lži, propagandu, jednonázorové pohledy a může v ní být i maskována nelegální činnost.CT HOVNO

Havloidi ukradli ČT za pomoci ČSSD a US

Česká televize není dávno naší televizí, ale byla ukradena televizním spacákovým pučem zaměstnanci ČT, kdy za toto nikdo nebyl nikdy potrestán a tento proti zákonný majdanský puč byl tenkrát řízen z Hradu samotným zločincem Václavem Havlem.

Ten tenkrát vzkázal zaměstnancům, že se nemusí držet zákonem a mohou si televizi ukrást, kdy prý nezáleží na liteře zákona, ale na duchu zákona  a on sám, tedy Havel, význam toho ducha vyložil tak, že si zaměstnanci ČT mohli televizi ukrást.

Tenkráte se na stranu zlodějů postavili i politici z části tehdejší vládní koalice stran ČSSD a Unie Svobody (US) – havloidní odpad po Sarajevském atentátu z ODS.

Ve zpravodajském velíně ČT šaškovala například taková esa české havloidní politiky jako například Buzková, Ruml, Marvanová, nebo z „umělců a jelit“ na cecíku ČT přisáty Břéťa Rychlík.

Celý puč posvětil i tehdejší velitel grosstapa (Ministerstvo vnitra), dnes již zesnulý Stanislav Gross, ale i třeba gigant ostrovtipu a bystrosti Špidla – dnes eurorentiér.

Byla loupež ČT příčinou rozchodu Zemana z ČSSD?

Loupež ČT tak dala snad i za příčinu k rozchodu dnešního prezidenta Miloše Zemana z ČSSD. Právě tehdejší premiér Zeman se postavil na stranu legitimního vedení ředitele ČT Hodače, který se nikdy nemohl své legitimní funkce ujmout a málem zemřel na následky nelegitimní kampaně pirátského vysílání tehdejších zaměstnanců ČT.

Debatní klub: Česká televize

Ten se pak vrátil po uzdravení zpět do Velké Británie, kde před tím dlouholetě pracoval pro BBC a do ČR se už nikdy nevrátil.

Všichni zaměstnanci, kteří se postavili na stranu legitimního vedení ČT byli pak z televize zloději a havloidními pučisty vyhnání a dodnes jsou haněni – Jana Bobošíková, tehdy ředitelka zpravodajství jmenována Hodačem, kterou ovšem do její kanceláře zloději ČT ani nepustili.

Loupež TV Nova zase v režii havloidů a ČSSD

Stejným způsobem, tedy havloidním pučem plným lží a podvodů, byla vyvlastněna i TV NOVA, kdy úmyslně stát pod vedením dnešního premiéra Sobotky prohrál arbitráž, aby dal peníze z veřejných rozpočtů k jejímu výkupu tehdejší servisní organizaci CME. Od té doby, pokud jste si všimli, je NOVA pěkně havloidní.

 

Že se jednalo o úmyslně prohranou arbitráž dokazuje i to, že Železný svou arbitráž vyhrál, ale taky i to, že i na vlas stejnou arbitráž vedla, tehdy ale bezvýznamná, TV3.

Debatní klub: Spacáková revoluce v ČT a Arbitráž (NOVA)

Arbitráž s Českou republikou TV3 na celé čáře prohrála, ač se v ní zasazoval proti zájmům České republiky v pozici místopředsedy vlády dnešní předseda Ústavního soudu Pavel Rychetský, tudíž zase člověk z ČSSD, který měl radit TV3 jak arbitráž vyhrát.

Dopisy mezi Rychetským a TV3 byly rozhodujícím důkazem, proč stát tehdy v Londýně arbitráž z TV3 vyhrál.

Tak co s tím?

Zdají se Vám výše uvedená tvrzení šokující a nemůžete jim uvěřit? Není divu, jelikož mediální masáž a vymytí většinového mozku, jako i propaganda ČT se na to zaměřily a investovaly do toho nespočet Vašich peněz, které Vám přes poplatky pro ČT sebrali.

Svědectví o stavu ČT, Loupeži ČT a TV NOVA poskytli v rámci Debatního klubu Studia Kolektif Ladislav Jakl a Petr Štěpánek; z těchto dvou debat, bylo také čerpáno.

A řešení není opravdu jednoduché, ač se na první pohled zdá. Havloidé dnes disponují mediálním prostorem, kdy zničí na koho prstem ukáží. Například mediální uštvání do společenské smrti a k fyzické to také nemělo daleko, které se dostalo panu Ladislavu Bátorovi.

ČT prodat, zaměstnance vyhnat a licence na tak vzniklé fekvence rozdělit

Havloidé jsou totiž pěkné svině a umí zacházet s kýbly hnoje  v rámci mediálního prostoru, jako s pomluvami, lží a manipulací. Klausovo chilské pero jako příklad geniální střihu České televize, původní video už přirozeně zmizelo a je jen manipulace.

Ale i proto se snažme, aby se podařil záměr zlikvidovat Českou televizi. Její zaměstnance vyhnat, zařízení a budovy rozprodat a licence přidělit soukromým televizím. Zánikem ukradené ČT může nastat restaurování pravdy v mediálním prostoru.

Veřejnoprávní pořady si pak stát může vysoutěžit za zlomek dnešní ceny u soukromých televizí, které je ochotně a rády vyrobí i odvysílají. O státní zakázky je vždy velký zájem.