Praha bude zase hostit fórum planých řečí

Rok se s rokem sešel a na Ruzyň začnou přilétat letadla, která budou plná diskutéru o ničem. Jejda pardon, FORUM 2000 sice bude bez Václava Havla, ale letiště stihli přejmenovat, tak se návštěvnici po Havlovi alespoň projdou. Kdyby přejménovávači nebyli hloupí, tak jako všichni tito extrémisté – levicoví liberálové a právdoláskaři, nemuseli by nic přejmenovávat a FORUM 2000 by mohli uskutečnit na Havelském náměstí.

22. října začnou vychvalovat Evropskou unii a likvidační politiky EU vůči národům, NWO a jiné zhovadilosti.Největším nepřítelem účastníků fóra bude národ, rozmanitost a člověk vůbec. Hlavní metou jejich uvažování je unifikace pod jejich mudrováním a radami, kdy ovšem oni se tohoto procesu nezúčastní a budou si hrát na řecké bohy. Pozván na první mlácení prázdné slámy, která je shnilá a vlastně skoro i močůvka je i Liška zelená a podšitá. Nevím, co ten tam bude mluvit, ovšem u nich je to jedno co se mluví, jen když mluví a škodí.

Mysleli jste si, že FORUM 2000 zanikne „odchodem“ Václava Havla? Chyba. Nezanikne, bude větší, delší a nebezpečnější. A možná i častěji, nežli jen jednou ročně. Bude to pravdoláskařská pomsta. Nechtěli jste nám dovolit přejmenovat letiště, trvalo to a nemohlo to být hned po pohřbu. Místo roku ticha po úmrtí, byla jen minuta ticha, tak teď Vám to vrátíme. Pravdoláškařský extremismus bude útočit odevšad a stále s větší intenzitou. Ono ta idea je o nesnášenlivosti různorodých názorů. Debatovat je možno, ale v mezích, které oni určují.

Myslíte si, že v Hospodářských novinách najdete informace o hospodářství a ekonomice, jak to napovídá název novin, tak i vydavatele? Další chyba, je to pravdoláskařská hlásná trouba, která do sebe nasála šílence z Respektu. Toto pondělí věnovali celá čtyři stránky informacím nenávistnému sletu, který se jmenuje FORUM 2000.

Česká televize patrně už chytá nekonečné pásmo informací o žvanění na foru, aby otrávila život taky všem, jen pro dobrý pocit redaktorů, kteří by si jinde nevydělali ani na slanou vodu. Svoboda slova začíná tam, kde končí signál České televize.