Přiznání bez mučení: Ano, jsem to já, kdo prvně v roce 2010 daroval světu slovo havloid

Autorem slova havloid jsem já, přiznávám se na plné čáře a bez mučení. Byl jsem prvním, kdo jej v roce 2010 prvně použil.A tak světu daroval. Plně souhlasím, že se jedná o výraz dehonestující, ale ne vulgární, jak si třeba pan havloid Pithart a další havloidé myslí. Jako autor slova musím vědět co znamená. Koncovka -id, nikoliv -oid, je tam k havlo- přidána z jiného důvodu, než vulgárního, má připomínat bolid, tedy velmi jasný meteor, který rychle shoří. Proto i havloidi. Tudíž o zesměšnění havloidů jde až v druhé řadě.

Radek Velička

Radek Velička

Tak jako i pravda o samotné Havlovi vyšla už za doby jeho života na světlo světa, tak i pravda o havloidech není žádným tajemstvím, že to jsou lidé převážně práce se štítící, jako Havel sám, na veřejných rozpočtech parazitující a tak dále. Prostě lidé, kteří nesnáší svobodu druhých, ale milují svobodu svou a tu druhým berou.

Ovšem po zlidovění si vše žije svým životem,  tedy i slovo. Proto samotní havloidé, mohou toto slovo považovat za vulgární. Ovšem pravý význam jsem si také jako autor dovolil definovat. Havloid je člověk, který Vás za Vaše peníze, za použití násilí, přesvědčí o jeho pravdě.