Proč se norské úřady chovají jako nacistické zrůdy? Otevřený dopis velvyslanectví Norského království v Praze

Nevážení Norové na území České republiky, tímto si Vás jako občan České republiky nemohu vážit, jelikož občané jiných států ve Vašem království, zažívají stejné osudy, jako zažívali mí předci za nacistické okupace, kdy bylo zničeno Československo a Češi, Moravané a Slezané žili v rámci německého nacistického Protektorátu Čechy a Morava, nebo přímo na anektovaném území 3. nacistické německé říše, kdy v té době jste byli jako národ kolaboranty s nacistickým Německem, proto není nic překvapivého, že dnes loupíte a kradete děti z rodin za smyšlené prkotiny, jen abyste je nechali po vzoru nacistů ponorštit a vychovat z nich devianty. Kdy dnes určitá  část norské společnosti již deviantní je. Podporujete islamistické imigranty, ale slovanským lidem kradete jako sprostá lůza děti. Stejné dělali nacisté za II. světové války, kdy islamističtí vrazi byli jejich spojenci a slovanské děti českého původu byly odebírány rodičům, aby byli poněmčovány, pokud k tomu měly árijské sklony.

Siri Ellen Sletner | Velvyslankyně Noska v ČR | Foto: http://www.noramb.cz/Embassy

Siri Ellen Sletner | Velvyslankyně Noska v ČR | Foto: http://www.noramb.cz/Embassy

Proto ne jen jako občan, ale i jako prezident a šéfredaktor mediální skupiny serverů portálu …bez politické korektnosti! která vydává níže uvedené zpravodajské a publicistické servery, Vás vyzývám k navrácení všech unesených dětí do jejich rodin, v opačném případě si, jak se u nás říká, sbalte všech pět švestek a jděte domů.

Takové velvyslanectví, takového nelidského a nacistického státu, který pošlapává práva tradičních rodin a prosazuje devianty, tady k ničemu nepotřebujeme, jelikož nikdo duševně zdráv by do takové země jako Norské království, kde se úřady chovají zvráceně a deviantně, snad ani nechtěl cestovat.

Závěrem mého otevřeného dopisu Vám jen sděluji, co si o Norsku myslí čeští občané a co se mohou v médiích dočíst, takový krátký přehled zpráv o Norsku v České republice za několik dní: