Rozdělená česká společnost Ukrajinskou krizí? Blbost. To je jen přání mediálních sračkometařů a havloidních jelit z pražské kavárny

Pokud bychom dali jen na výstupy z médií hlavního proudu, tak by měla být naše společnost na straně ukrajinského řezníka Porošenka, který vraždí etnické Rusy v dnešním Novorusku, tedy v bývalých východních oblastech Ukrajiny. Je ovšem zajímavé, že drtivá většina české společnosti k tomu nemá vůbec žádný postoj. Prostě jí to tak nějak nezajímá, jelikož mezi Novoruskem a námi je ještě velká část zbídačené Ukrajiny a Slovensko. Proto pro průměrného Čecha a Češku je toto téma zcela irelevantní. Ale to není vůbec nic nového.

Kocáb a Bursík | Foto: Vít Hasan

Kocáb a Bursík | Foto: Vít Hasan

Je zde jen zbožné přání sračkometařů hlavního mediálního proudu, který šíří americkou propagandu, že jakákoliv zahraniční politika, která není v souladu se zahraniční politikou USA, je špatná a zločinná. Vesměs opak bývá pravdou. Pak je to i přání úzké skupinky havloidních jelit z pražské kavárny, kdy do čela se dnes postavili pánové Bursík, Štětina a Kocáb s nějakým deviantním prohlášením, které podporuje senilní skoro neudržící moč a stolici Schwarzenberg. Tyto figury ovšem místo šedé kůry mozkové vesměs používají Obamovo lejno implementováno do jejich lebek.

A někde mezi tím lítá jako nudle v bandasce náš snad i premiér, ale spíše jen humorně tragická loutka Slávek Sobotka se svým doktorem Cvachem české zahraniční politiky Lubošem Zaorálkem, kteří v rámci EUservility mají jasno, k čemu a jaké prohlášení ihned přijmout, jelikož mají tyto prohlášení připraveny předem od svého vedení v rámci Eurosovětu v Bruselu.

Je komické jakým způsobem dnes politici komentují dění z Ukrajiny. Porošenkova zločinecká vláda vydá prohlášení: „Ukrajina čelí invazi ruských vojsk.“ Toto bere jako bernou minci německé ministerstvo zahraničí, podpoří tuto smyšlenost NATO, které vlastně může být iniciátorem této fámy, kterou předložili právě kyjevskému řezníkovi Porošenkovi. Z USA zazní: „Nemáme o tom informace, ale nezpochybňujeme informace z NATO.“ A k tomu se náš snad i premiér vyjádří, že to je závažný signál a že vyzývá Rusko, aby stáhlo svou armádu z Ukrajiny. Nakonec OBSE tuto informaci popře, že se nezakládá na pravdě, jelikož mají v oblasti své pozorovatele, jako jediní. Podobné lži byly vyvráceny několikrát, takže víra vně je programová, tam snad už není možná ani hloupost těch, kteří tomu věří.

Takže světoví politici se staví do rolí idiotů, kteří přijímají závažná a velkohubá prohlášení jen na základě informací, které mají validitu typu: Jedna paní povídala. Tyto informace se navíc šíří tichou poštou, tak aby dostávaly validitu tím, že jsou citovány tu Německem, tu je cituje NATO, nebo někdy i USA. Ovšem je s podivem, že ač tato propaganda je tak sofistikovaně propracována, je veřejnost většinově ignorována. Většina jedinců se zdravým úsudkem předem ví, že to jsou blbosti, anebo jí to vůbec nezajímá. Blbci jí za pravdivou považují.

Závěrem jedná otázka: Jak poznáte etnického Rusa narozeného na Donbase bránícího své domovy od etnického Ruska z Ruské federace, když oba mluví stejným jazykem? Odpověď: Nijak. Domobrana na Donbase přiznala, že má ve svých řadách asi tisícovku dobrovolníků, převážně ze Srbska, Čečenska a Ruska.