Evropané musí být politicky nekorektní. Pokud si nechají zakázat diskusi, tak pojdou na úbytě

Blížící se volby do Evropského parlamentu (EP) jasně ukazují, jak se nová politická třída bojí nástupu rozumu. EP sice o ničem moc zásadním nerozhoduje, ovšem volební systém do tohoto zastupitelského sboru dává velkou šanci na úspěch politickým silám, které mají v národních státech problém uspět, jelikož volební systémy jsou nadstaveny tak, aby k žádné výrazné změně nemohlo dojít. Ovšem poslanec Evropského parlamentu jako opozice je pak v rámci národních států výrazně viditelný. Pak už stačí jen málo a lavina demokratických volebních revolucí se může utrhnout a celý evropský projekt, jak jej známe dnes, se odporoučí do horoucích pekel, tam kam přesně patří.OKS-logo

Jak dosáhnout takových úspěchů? Nebýt politicky korektní a nenechat si zakazovat témata. Pokud nějaký národní stát trápí imigrace, tak hovořit o imigraci. Pokud nějaký národní stát trápí drzé menšiny, které se snaží terorizovat většinu, tak mluvit o nich. Pokud nějaký národní stát trápí nedostatek elektřiny a musejí jí draze dovážet, tak odmítat obnovitelné zdroje a investovat do levných, progresívních způsobů získání elektrické energie, například jádro. Pokud nějaký národní stát trápí, že ztrácí svou křesťanskou identitu, tak hovořit o tom, že Evropa získala svou prosperitu právě na křesťanských hodnotách.

Je jedno, co si myslí soudruzi v Bruselu. Každý názor je správný, jelikož jej pronáší lidská bytost. Slova nejsou zlá, špatná anebo „nějaká.“ Důležitá je absolutní svoboda slova, kdy v Evropě je už tak výrazně pošlapána. To ovšem diktátorům nových zítřků z Bruselu nestačilo, tak vymysleli ještě politickou korektnost. Tedy způsob jak zakázat svobodnou soutěž myšlenek, kdy názor, který se jim nehodí do krámu, předem označí jako závadný. Nositele těchto myšlenek zatím vylučují z diskuse, pak je začnou patrně i pronásledovat, stíhat, věznit nebo dokonce i vraždit?

Řekněme dost diktátu politické korektnosti a nazývejme věci pravými jmény a bez přívlastků. Nazvěme po pravdě dnešní stav Evropské unie, že dnešní nadnárodní společenství sídlící v Bruselu je žalářem národů, které zotročuje Evropany.

Pokud se Vám takový stav nelíbí, tak věřte, že mne taky ne. Proti politické korektnosti bojuji již dlouho. Tak abychom byli více slyšet, tak volte Občanskou konzervativní stranu (OK Strana). Já garantuji, že pokud budu zvolen do Evropského parlamentu, tak v něm nepronesu politicky korektně „ani pozdrav.“ To slibuji jako kandidát OK Strany.