Žihadlo ČT za vkusné kydání hoven při komentování zahájení her v Soči

Včerejší komentování slavnostního zahájení Zimních Olympijských her v Soči bylo úchvatné. Bylo to cestování časem, jako bych slyšel komentování tehdejší ČST k olympiádě v L. A. nebo kampaň před letními hrami v Soulu, to byla taky masáž. Ono doby se mění, ale v České televizi duch poklonkování moci zůstává. Je jedno, že jsou trapní, trapnější až se stávají zcela ztrapnělí, oni totiž nic jiného neumí.

Oni, ti retardovaní jednici na Kavčích horách jsou takový univerzální slouhové, takové sprosté děvky moci a je jedno, zda je to zpravodajství, kultura nebo sport. Je to prostě jen havloidní společenský odpad.

Pokud takto budou komentovat celou Olympiádu, tak to bude na vypnutí zvuku nebo sledování jiných televizních kanálů, nežli těch z Kavčích hor. Rada, že pokud se mi to nelíbí, tak mohu přepnout u zhovadilé havloidní ČT neobstojí, ta obstojí jen u komerčních televizí. ČT si povinně platit musím.

Navíc jeden vylízanec na ministerstvu kultury chce z poplatku pro ČT udělat plošnou daň pro ČT, jsem zvědavý, jak jí bude vybírat od bezdomovců, to jedno lidovecké pako. Co taky chtít po lidovci, že?