Týdeník EURO lže v žoldu multikulti

Týdeník Euro má pohnutou minulost. V době, kdy byl založen skupinou PPF, tak působil na trhu s tiskovinami jako UFO. Jmenoval se sice Euro, avšak byl objektivní, tak jak není u podobných názvů zvykem. Pak se jej skupina zbavila, prodala jej a započaly první změny, k horšímu, tu k lepšímu. Ovšem další výměna majitele, kdy jej nyní vydává Mladá fronta a. s., je již smrtícím koktejlem. Započalo eurohujerství, propaganda, umělé zprávy a výmysly. Divím se panu Miroslavovi Zámečníkovi, že na to má ještě žaludek a občas tam publikuje.

Příklad europropagandy a propagování zvrácené myšlenky multikulti, jako jedné z největších evropských lží v režii EU a šíření této propagandy týdeníkem Euro budu dokladovat na jednom článku, který je do očí bijící. Číslo 40 vydané 1. 10. 2012 na stránkách 44 až 47 publikuje článek arabisty Štěpána Macháčka, který uvádí určité informace, některé zatajuje a na základě toho tvoří virtuální realitu láskyplné multikulti a láskyplných Arabů.

Článek se jmenuje žádný džihád na obzoru, s podtitulkem Vládnoucí islamistické strany na severu Afriky mají plné ruce práce s ekonomickou agendou. Obavy některých Evropanů byly přehnané. Nevím co je přehnané na obavách, když se národy, které nikdy nezažily demokracii, se snaží o budování demokracie, o které nemají ani potuchy, co to je. Dále pak jejich vývoj společnosti je zastaven na úrovní středověké Evropy.

Není zavražděný americký velvyslanec dosti velkým důkazem, že obavy Evropanů, co se bude po arabském jaru dít? Nevím pan arabista asi žije na jiné planetě, nebo plánuje svůj soukromý džihád, když lže. Dále se nám v článku snaží namluvit, že pro emancipované národy severní Afriky, které si zvolily náboženské dogmatiky do svého čela, v rámci arabského jara, je vzorem Turecko. Ovšem které Turecko, to sekularizované, jak jej známe z minulosti, nebo to Turecko, které se dnes od sekularizace pomalu odklání. Odklání se pomalu, jelikož tradice dnešních generací je spíše sekulární.

Na stránkách týdeníku Euro se pak dočtete i to, že islamisté se v severní Africe k moci nedostali násilnou revoluční cestou, ale byli zvoleni v prvních svobodných volbách, které vůbec tyto národy zažili. Tady má asi někdo problém s krátkodobou a střednědobou pamětí. Celá severní Afrika byla v plamenech, kdy převraty byly krvavé a v Libyi dokonce zasahovalo NATO. Kdo tenkrát ty převraty dělal? Pane Macháčku Štěpáne, jste plně duševně zdráv?

Dál se nás autor snaží přesvědčit, že islámské strany, chtějí kopírovat model německé CDU, tedy co tím myslí nevím, ale pro Evropu je to signál nebezpečný, jelikož Arabové a muslimové se tak nějak stávají největší Evropskou menšinou, kdy svou populační explozí se mohou stát výhledově a ve výhledu krátkém většinou na evropském kontinentu. A to vše i za předpokladu, že jejich ekonomický přínos pro Evropu je záporný.

Nebudu to zde dále rozvádět, ovšem koho to zajímá, tak nechť si to přečte. Být to vydání ne z 1. 10. 2012, ale z 1. 4. 2012, tak bych se nedivil, jako aprílový žert dobrý. Jen závěrem doložím, že celý článek je lež. Vše o čem autor píše, jsou spíše jo tajná přání a ne realita, realita je hodně jiná, kdy příkladem je příběh Tunisanky, kterou znásilnili policisté, kteří byli osvobození, a sama oběť byla obžalována prokurátorem z cizoložství. Zdroj zprávy zde. Jaký trest jí podle tradičního práva náleží, snad už, i my Evropané víme. Trest smrti formou ukamenování. Toto propaguje týdeník Euro. Komu tímto slouží a za jakým účelem?