Postdemokratický systém nám přinesl brutální policejní stát a nesvobodu

Je čas bilancování. Jeden rok skončil a další začíná. Jaký bude rok 2014, to zatím ještě přesně nevíme, ale hodně nám o tom napoví, jaký byl ten rok předešlý. Tedy jaký byl rok 2013. Přinesl nám hodně změn, které si zatím nemusíme uvědomovat, ale to v čem dnes už žijeme, není zcela demokratický systém, je to možná demokratura nebo také postdemokracie, které je okořeněná brutálním policejním státem a nesvobodou.

Permanentní politická kampaň a antikampaň v rámci korupčního systému

Než se dostaneme k tomu základnímu, tedy převzetí moci ve státě represivními složkami, musíme se podívat, co k tomu pomalu vedlo a co to naopak razantně urychlilo. On pověstný boj s korupcí není nic jiného nežli novodobé kladivo na čarodějnice. Jakýkoliv systém, který je založen na přerozdělování všeobecného a soukromého vlastnictví a majetku či financí, zákonitě vede k rozbujelé korupci.

Stát prvně občanům pod hrozbou vězení sebere formou daní jejich peníze a pak je netransparentně rozděluje. V takovém státě je viník korupce systém, korupčník je vlastně produktem toho systému a do různých forem korupce je zapojena vlastně celá populace. Pak nastupují represivní složky, které mohou ihned kohokoliv zavřít a to i bez prokázání viny.

Této hrozby si politici nevšimli anebo pod tlakem mediální a aktivistické loby se snažili s korupcí bojovat, tak jak jim bylo naznačeno, že se od nich očekává. S korupcí se ovšem bojovat nedá, prostě musí se zrušit podmínky pro její bujení a ona sama ujde na úbytě.

Jenže právě aktivisté jsou placení právě za to, aby politiky ovlivňovali tak, aby fungovali podle toho, jak chlebodárce chce. U nás je chlebodárce všech těch různých aktivistů převážně administrativa USA a EU. Tito si tak pojišťují svou nadvládu v rámci NWO nad guberniemi, jako je Česká republika.

Permanentní politické kampaně nebo antikampaně jsou právě tou bederní rouškou, která má krýt to podstatné, co se v naší politice a společnosti děje. Lid se baví volbami a hašteřením dementních starců, kteří usilovali o post prezidenta a mezi tím tady byla moc uchvácena represivními složkami.

Takže výsledek je takový, že sice prezidentem je sice Zeman, ale jiný Zeman, ten nejvyšší státní zástupce je vlastně se svými pochopy, Bradáčová a Ištván, faktickým vládcem nad našimi osudy. Těm asistuje aktivně policie, která se změnila v totalitní represivní složku podobou Gestapu či Stání bezpečnosti.

Policejní stát v akci, kdy brutální represe média obhajují jako oprávněné

Nálada ve společnosti je smíšená. Většina lidí volá po pevné ruce a represi vůči viníkům, ale je nevyzrálá, jelikož pro většinu společnosti o vině nerozhoduje rozsudek, který uzná obviněného vinným, ale stačí jim pouhé obvinění a někdy jen mediální. To se stane tak, že nějaký novinář osobu, či skupinu osob z něčeho obviní a pro valnou většinu populace jsou ti daní, již viní. Říkali to v televizi, psali to v novinách, tak je to pravda…

Jako červená nit se loňským rokem táhne policejní brutalita, totalitární represe a nesmyslné obviňování. Ve slušné a vyspělé společnosti by už hodně představitelů policie bylo na opačné straně. Obviněno, odsouzeno a vězněno. Ovšem tomu že tak není, potvrzuje jen tvrzení o policejně brutálním systému, který zavedl nový druh totality, postdemokratické totality.

Tvrdé policejní manévry se děly na dvou frontách. Loňský rok se policie rozhodla ukázat svou nadvládu, jak v podzámčí, tak na zámku. Brutálně mlátila demonstranty až do krve a tržných ran na hlavách v Budějovicích, tam několikrát, na severu Čech, taky několikrát, ve Vítkově a v Ostravě. V Českých Budějovicích a v Ostravě police vedla dokonce válku v ulicích proti občanům, kteří dokonce demonstrovali proti policejní brutalitě, tak dostali znova přes držku.

Na zámku, tedy spíše na vládě ukázala svou sílu tím, že přepadla Úřad vlády a pozatýkala exposlance. To vše na základě vykonstruovaných obvinění, kdy všichni zadržení ve vazbách museli být propuštěni, tím že vazby byly neoprávněné a obvinění spíše vybájené. Policie dokonce upozadila i zpravodajské složky, kdy BIS buď o odposleších premiéra nevěděla, nebo na tom s policií spolupracovala. Právě BIS měla tehdejšího premiéra upozornit, že se kolem něj něco děje.

Budete namítat, že poslanci nejste a že si to zaslouží a že na demonstrace nechodíte, tak se nemáte čeho bát. Ano v takovém případě spěte dál, ovšem policejní totalita se ukázala i jinde. Po celé republice započali zavírat obchody s pěstitelskými potřebami. Ono vlastnit pytlíky s rašelinou a květináče je trestné, podle policejního gestapa České republiky, když jsou takové věci určené k prodeji v obchodě z názvem Growshop. Stejné věci se prodávají v každém baumarktu a tam nezasahoval ani jeden tupohlavý příslušník Policie ČR.

Totalita, ztráta občanských svobod a diktatura růžové lobby LGTB

Průměrný občan si stále nic neuvědomuje, protože média jej „správě informují“: Nečas – zločinec, proticikánští demonstranti – rasisti a stejně u nich na vesnici nebo v obci cikáni nejsou, tak je to nepálí – Growshopy: To jsou feťáci, podle takového „šedého“ občana si zmlátit a zavřít policií zaslouží.

Jenže ono z Evropské unie přijde takové nařízení, že menšiny se musí chránit a budou nám diktovat, jak se k nim máme chovat. Zatím nejvíce agresivní a s největším vlivem jsou homosexualisté, se svými duhovými pochody a tvrdým lobby. Zatím u nás páchají jen pochody a mohou uzavírat registrované partnerství, ale v Evropě už mají nárok na adopce a sňatky a jsou občany vyšší kategorie. Co na to pak bude průměrný strejda od piva a průměrná teta vesnická drbna říkat?

Představte si, že takový aktivista dorazí do hospody na průměrné české vesnici a bude vypadat jako v průvodě zvrácených homosexualistů. Co se s ním stane? V nejlepším jej místní z hospody vyhodí. A tady vzniká problém i pro tu šedou masu, která dnešní represi policie schvaluje. Budou stíhání za hanobení menšiny a nebudou chápat, čeho se dopustili. Nepochopí, že něco tak hanebného šlo zhanobit, když se to hanobí samo.

Jenže to bude pozdě, protože pak budou vězení plná. Národy se vzbudí, vždy až se vzbudí šedá masa. Dnes u nás není jen na vesnicích, ale i v malých obcích či menších městech, tam se spolkově už nežije, proto se informace mezi lidmi pomalu šíří. Teda ty pravdivé. Lži z médií se šíří moc rychle. Ale až ti všichni pochopí, že média převážně lžou, tak se probudí.