Je Karel Schwarzenberg extremista? Odpověď: Je extrémní extrémista

Zdání vesměs klame, jelikož ten stařičký pán, kterého jeho spřátelení novináři vynášejí do nebes a píší o něm jako o skvostu naší politiky, dělají z něj přímo příklad noblesy je jen extremistou a ničím jiným. Jeho volební kampaně jsou plné lží, nenávisti, pomluv a účelových tvrzení. Fanatizuje davy mladých lidí, kteří jsou bez životních zkušeností, proto nemohou posoudit, zda Schwarzenberg lže a manipuluje s nimi a se zbylou veřejností.

Pokud se podíváme na minulost jiného extremisty Adolfa Hitlera, tak tam najdeme průsečíky a shody. Jsou si podobní nebo rovni? Rozdíl zásadní najdeme, za Karlem Pankáčem nejsou naštěstí mrtvoly. Ovšem ideologii šíří taky zrůdnou.

Vzpomeňme třeba na jednu lež, kterou Schwarzenberg pronesl a navíc veřejně. Řekl, že pokud nevyhraje prezidentské volby, tak odejde z politiky. Neodešel z ní. Byla to účelová lež, tak jako všechny jeho ostatní, nebo už ve svém věku a při své pokročilé nemoci neví ani co mluví?

Jeho předvolební kampaň před prezidentskými volbami, to myl marasmus, který jsme ještě nezažili. Totálně dokázal polarizovat společnost a šířit mezi lidmi nenávist. Jeho zfanatizovaní příznivci jako rakovina rozežírali, již tak nesourodou, českou společnost. Byl to hlavní cíl této kampaně? Zničit nedobrou pospolitost našeho národa, aby jí mohl Schwarzenberg uvrhnout pod nadvládu německou?

Mládež na něm visela očima, jako nacistická mládež na Hitlerovi. Jeho příznivci byli označení plackami, na kterých byl graficky vyobrazen Karel jako pankáč, tak podobné s označením nacistické mládeže. Taky byli na svého vůdce pyšní, ale naštěstí i s ním skončili v propadlišti dějin. Schwarzenbergově kampaní chyběly už jen noční pochody při bubínku a za světel loučí. Nebo v tom byl nějaký zásadní rozdíl?

A tato ohyzdná kampaň extremisty Schwarzenberga, jehož biologický otec byl fašista se soukromým koncentrákem v Letech a adoptivní otec byl pro změnu nacista, ještě neskončila. Tato ohyzdná kampaň se přiživovala po celou dobu a nyní zase graduje. Matičko zle je, zle. Schwarzenberg jde. Dnešní cíl Schwarzenberga je rozpustit Čechy v Evropské unii v tzv. IV. říši německé.