Žihadlo ODS: Tak se sakra domluvte, kdo nakonec zhasne

Včeličky jsou postřehy, ostrá kritika a zcela bezlimitní formát. Krátce, stručně a jasně. Ovšem dneska má rada bude těm, kteří mají velmi dlouhé vedení a to je vedení ODS. Kůň, na kterém ODS jela, ten jim chcípl hodně dávno. Snad ještě Topolánek se měsíc na koni projel. Dnes už nemají ani toho chcíplého koně, ten se rozložil, ale současné užší i širší vedení si myslí, že na tom koni stále jedou. Mýlíte se, zeptejte se Petra Bendla, že to není kůň, že to už není ani mršina, že prostě už žádného koně nemáte. On jako koňák, to musí vědět nejlíp.

Tak neřešte, co se chcíplým koněm, ale řešte, kdo poslední v hlavní kanceláři zhasne. Na to není třeba tým, může to udělat i jeden člověk. Anebo pověřte jen uklízečku. Jelikož ta má zkušenosti s uklízením odpadků. A co sirotci, kteří po Vás zbyli, ti pravicoví voliči, kteří vás modré socialisty levého středu volili. Ti se neztratí. Pokud vyklidíte scénu, tak dáte šanci k posílení opravdu pravicovým uskupením. Takoví Svobodní by si určitě zasloužili šanci. Nadáváte na ně, ale nevíte, čeho jsou schopní. Až angažmá ve Sněmovně by ukázalo.

Milé vedení ODS. Není trapné prásknout dveřmi a odejít. Je trapné páchat hromadou politickou sebevraždu. Ve volbách do sněmovny bych to viděl na poslanecký klub, který by se vešel i na toaletu a volby komunální budou už jen posledním pověstným hřebíkem do rakve. Upřímnou soustrast.