Politické zemětřesení? To jen letní bouřka rozehnala zatuchlý vzduch českého politikaření

Včera nastal pro českou politiku, přesnější označení je spíše politikaření, zásadní zvrat. Bývalá koalice se dočista rozpadla. ODS může nakročit na dlouhodobou očistnou kůru, pokud to vůbec přežije. Kalousek a jeho cvičená opička Schwarzenberg zůstali za zavřenými branami. Sněmovní smetí VV, LIDEM, LEV a jiní jsou zametení v koši na odpadky. A komunisté všech barev odhodili své kostýmy a sjednotili se pod praporem Generalissimuse Miloše. Každá bouře přinese čerstvý vzduch, následně hodně bahna z dešťů, ale časem novou naději.

Komunisté všech barev pod rudým praporem Generalissimuse Miloše

Sjednocená komunistická levice vyslovila vládě Miloše Zemena, kterou vede premiér Jiří Rusnok, důvěru. Není podstatné, že důvěru tato vláda nezískala, protože 93 hlasů ze 193 přítomných poslanců je málo. Ovšem tento krok ukázal, jak by se mohla vyvíjet následná vládní koalice, který se po volbách, ať budou předčasné nebo řádné, chystá. Bude to komunistická koalice pod praporem Zemana.

Rozdíly mezi komunistickou sociální demokracií, nebo Komunistickou stranou Čech a Moravy, která je extrémní komunistickou silou či SPOZem, který je představitelem prospěchářského komunismu, jsou minimální. Je pravdou, že v době normalizační se tyto křídla v rámci KSČ nebyla schopná dohodnout, vzájemně se potírala. Jenže časy se mění. Komunisté z KSČM nebyli u vlády dlouhá léta, komunisté ze SPOZu sice kratší léta a komunisté z ČSSD byli u korýtek nedávno, ovšem vědí, že spojené komunistické síly je ke korytům dovedou po dalších volbách.

Kalouskovy předčasné volby

Mirek Kalousek je velký politický hráč. Po zjištění, že těsná většina v parlamentu již neexistuje, požádal klub TOP 09 všemi svými členy o svolání mimořádné schůze, kde se má rozhodovat o rozpuštění Poslanecké sněmovny. Tento krok odmítal, jelikož tušil, že se dá ještě stavět na bývalé koalici. Přepočítal se v jednom, že už tato trapnohra přestala některé poslance bavit. Nechat se vydírat, nařizovat a šikanovat. To raději nebýt již zvolen.

Předčasné volby s největší pravděpodobností budou, jelikož si je přeje komunistická koalice (KSČM, ČSSD), tak jako politické mrtvolky VV, které žijí v nějakém jiném světě a když se k těmto hlasům přidá i TOP09, tak je šance na přijetí takového usnesení o rozpuštění sněmovny.

Rudý komisař Hašek premiérem

Pak budou nové volby, nové rozdání karet a započne doba očistce. Nastane politické peklo na zemi, kdy rudí ovládnou, co ovládnout budou moc. Zeman už avizoval, že po volbách pověří sestavením vlády představitele vítězné strany, předpokládá, že to bude ČSSD. Tím jasně vzkázal sociálním demokratům, že nemusejí měnit předsedy své strany, že stejně jmenuje Haška premiérem.

Hašek jasně prezidentovi dokázal, že umí plnit slovo, které mu dal a celou ČSSD přesvědčil k podpoře jeho vlády. Tím složil rudou zkoušku, kterou Zeman požaduje jako způsobilost k premiérování pod jeho prezidentským dozorem. Tudíž být ve správné hloubce v jeho zadnici, nechat se správně vodit, ale na většinové hlupáky působit svobodným dojmem.

Konec svobody v ODS, konec ODS

ODS zase jasně dokázala, že není už dávno demokratickou stranou, nýbrž že zastává určitý způsob totalikratury a diktátu většiny menšině. Což je sice proces demokratický, ale bez jakékoliv svobody, kdy většina rozhodne o menšině a ta se musí přizpůsobit nebo zhynout. Tato strana nejen, že započala pošlapávat svobody podporou různých homosexualistických rejdů, kde o rovnost nejde, to je jen lež. Homosexualisté chtějí nadřazenost a utlačovat většinu, která netouží po perverznostech, zhovadilostech a oplzlostech.

ODS navíc dokázala, že mít vlastní názor v této straně je trestné. Klub se usnesl, že bude tak a tak hlasovat. Kdokoliv takto nehlasuje, nebo si dovolí nehlasovat vůbec, ač mu toto právo Ústava garantuje a navíc takový slib poslanec učinil, že bude hlasovat dle svého svědomí, nikoliv pod stranickým diktátem, je z klubu vyloučen. A ze strany o něco později. Neřešme motivy, proč takto poslanci Florián a Úlehla učinili.

Jedno je ovšem jisté. Poslanci, kteří málem vloni způsobili pád Nečasovy vlády kvůli zvyšování DPH, které je proti stanovám a programu ODS, se nechali přesvědčit a daňový balíček belzebuba Kalouska prošel. Tím jediným jsou vinni, že prodloužili agonii ODS a bránili tak více jak půl roku její obrodě. Včera to napravili. ODS skončí v opozici a na hranici parlamentního přežití. Bude děkovat Bohu, pokud po volbách bude mít vůbec tolik poslanců, aby sestavili svůj poslanecký klub.

Ovšem za toto jim patří dík. ODS buď zemře a nechá vzniknout opravdové pravicové straně, která si jen na pravici nebude hrát. Nebo se obrodí, tím že prospěchářské krysy z potápějící se paluby ODS utečou. Tím sníží váhu lodi a ta se zachrání.

Peake je konečně v pí…

Karolína, která je vrcholem politické nechutnosti, rezignovala na svůj post předsedkyně Liberálních demokratů. Už jen tyto řádky jsou absurdní. Strana, kdy její členové se vlezou do středně velkého autobusu a její poslanecký klub nepotřebuje ke svému jednání nic více, nežli jedou toaletu, není stranou, aby její předsedkyně dostávala tolik mediálního prostoru.

Nyní je tato stranička zbytečná, protože jí Kalousek již nepotřebuje, proto ani LIDEM nepotřebují předsedkyni. Něco tak bájného, o čem stále se mluvilo, tedy „stojednička“ ve Sněmovně není a asi ani nebyla, bylo to snad jen toužebné přání Peake a LIDEM, že by si parazitování na politice o nějaký čas prodloužili.

Budoucnost bude očistec

Po volbách nastane doba rudého temna. Ovšem vše zlé je pro něco dobré. Hodně voličů už zapomnělo, co je to být nesvobodným a je jedno pod jakým praporem, jestli pod komunistickým, který reprezentuje Zeman nebo fašistickým, který je vybarven do temně fialové TOP 09. Podobnost s hnědou barvou je čistě náhodná.

Bude to složitá a náročná práce, obrodit pravici, ale na toto je třeba, abychom ryli tváří hodně hluboko v zemi, abychom zjistili, že pravicové názory nejsou o lehkých slibech; to je levice. Naše vize je o tvrdé práci a odříkání, o národním semknutí a o hájení našich zájmů, které neerodují pod vlivem nadnárodních organizací. V dnešní době má šanci na přežití konzervativizmus na národních hodnotách, to co je dennodenně pošlapáváno neomarxistickou Evropskou uníí.