Pokusy založit stanové městečko ala Majdan v Praze?

Havloidní duševní mrzáci jsou schopni čehokoliv. Taky naverbovat nějaké Ukrajince, kteří žijí v České republice, vybavit je stany a spacáky a nechat šaškovat někde v Praze na náměstí. Oni vědí jaké to je dělat převraty ve spacácích. Takto například tato svoloč udělal převrat a ukradla Českou televizi všem občanům a udělali si z ní hlásnou troubu a odpornou stoku propagandistických sraček, které denně metají do světa. Že by u toho byl znova i Marek Wolner?

Majdan v Praze | Foto: Parlamentnilisty.cz | Hans Šenbera

Majdan v Praze | Foto: Parlamentnilisty.cz | Hans Šenbera

Tato figurka dělající žurnalistice a publicistice pořádnou ostudu místo toho, aby dostala vyhazov, když měl údajně brutálně napadnout ředitele ČT Hodače na toaletě, je dnes hrdinou duševně zaostalých havolidů, kteří chtějí vyhlásit Rusku válku za každou cenu. Řvou jako skoro chromý Švejk Jaroslava Haška: „Na Bělehrad!“ Pardon, dnes řvou: „Na Moskvu!“ Bombardování Bělehradu již pod jejich patronátem a dostatečným zdůvodněním, že jde o humanitární bombardování, proběhlo. Tehdy u toho ještě slintala odporná kreatura Havel.

Dnes je Havel nahrazen takovými duševními giganty, jako jsou různí Halíkové, Štětinové, Kocábové, Schwarzenbergové, Höschlové, Horáčkové a jiní upatlaci poměrně mdlého rozumu, kteří jako poslušní pejskové dnes šíří propagandu války. Chtějí Rusko napadnout za každou cenu. Asi si přejí být zničeni za každou cenu, nebo jejich lidská nízkost dosahuje takových rozměrů, že si ani nedokážou představit, jakých následků by jejich činy dosáhly, kdyby se realizovaly.

Není možné, aby se nějaká nacistická majdanovská svoloč v Praze roztahovala. Ihned je třeba sjednat pořádek a placené provokatéry z míst vykázat, a pokud nemají české občanství, tak jim zakázat i pobyt. A havloidní válečníci mohou narukovat do nacistických ukrajinských batalionů, ovšem až se vzdají českého občanství a přijmou ukrajinské.