Slonková na vodítku Babiše jde zase ČSSD po krku. Dnes má mocného ochránce, proto se nebojí. Cíl Babišovy zbraně SS je ovšem zcela jiný

Být na místě socialistického Kašpárka, trapné figurky, ozubené pleši a skoropremiéra v jedné osobě, co po světě chodí s přívlastkem Slávek Sobotka, tak bych se velice obával. Bude to bolet, ač o něj vlastně nejde. Ale co, trpět bude. Ono Andrej Babiš zvaný Bureš vypustil ze svého kotce velmi nebezpečnou čenichající fenku Sabinu. Pro Sobotku nebezpečná ze všech stran. Prvně umí velmi dobře čenichat. Za druhé její páníček Andrej ji z Ministerstva financí nebude házet jen ohlodané kosti, ale přímo výživné informace, jak privatizace OKD i s byty probíhala. A pak Sabina Slonková má s ČSSD své vlastní nevyřízené účty, když se jí o život pokoušeli. Navíc Babiš tak ukáže, že je král českých oligarchů, který se musí poslouchat.

Sabina Slonková - Babišová waffen SS?

Sabina Slonková – Babišová waffen SS?

Psalo se to v novinách, to na rezignaci stačí

Sobotka by si měl uvědomit, že lidé nezapomínají. Kdysi taky několikrát, když byl v opozici, tak bral novinové články jako bernou minci. Vždy každého vyzýval k rezignaci stylem: Psalo se to v novinách, tak je to pravda. Proto by neměl kázat vodu a pít víno.

Stačí se rozpomenout, jak v rámci Bátoriády vyzýval Václava Klause, aby přestal obhajovat Ladislava Bátoru a přiměl ministra Doběše k okamžitému odvolání pana Bátory z úřednické funkce, jelikož v Právu napsali článek, který prý všechny spekulace o Bátorovi potvrzuje. Tehdy mu článek v novinách stačil. A nyní je to nerelevantní, protože se to psalo jen v novinách?


Psalo to Právo, tak je to pravda!

Není žádným tajemstvím, kdo má zásadní vliv na MF DNES. Vědí to všichni, proto je zcela legitimní, že tyto noviny píší, co píší. Soudný člověk si o tom udělá závěr sám. Tak jak v případu tažení proti Bátorovi, taky jsme věděli, jací novináři a jací lidé šíří pomluvy a lži.

Najednou se to Sobotkovi nelíbí? Ono není divu, dnes je na mušce on a za prasárnu, která ovlivňuje životy desetitisícům občanů, takže by měl nést odpovědnost za své rozhodnutí a minimálně odstoupit. Jaké to bude mít následky trestně právní, to ukáže až čas.

Slávek v kondici není

Sobotka jako premiér je vážně nemocný lovný kus, tak to pro tandem Sabina – Andrej bude jen taková brnkačka ke kávě. Z toho se socialistický všeználek, který nač sáhne, to zbabrá, jen tak nevykecá. Střelivo vůči němu bude likvidační a výstřelů nebude ani moc třeba. Stačí řádně zacílit a vystřelit. A politik bude znemožněn i se svou socialistickou stranou. Že to voliči baští, to prokazují poslední průzkumy volebních preferencí, kdy spolek velkouzenáře roste a posiluje.

Andrej Babiš jako ministr financí má přístup k veškerým dokumentům, které se týkají kauzy privatizace OKD. Na to Sobotka zapomněl, když do médií prskal, že se jedná jen o zneužití novinářů a novin k útoku vůči jeho osobě? Babiš má díky své minulosti dlouhé prsty a Sabina Slonková určitě bude umět naložit s informacemi, které bude dostávat na stříbrném podnose, přímo od zdroje informací. A komu se to nebude líbit, tak bude poslán po babišovsku jeho husákovšitnou rovnou do háje, anebo na něj bude poslána daňová kontrola. Kdo je bez viny nechť hodí kamenem.

Boj oligarchů – Je to smutné, ale je to tak

To co se v přímém přenosu startuje, bude nechutná podívaná. Andrej Babiš se rozhodl prostřednictvím svých novin otevřít velmi nechutnou minulost, které zapáchá jako několik let nevyvážený septik. Nejsmutnější na tom však pro běžného občana je to, že se jedná o boj prohnilých s ještě prohnilejšími. Bude to takové divadélko, kde možná i budou padat hlavy, anebo z toho nebude vůbec nic. Jen si Babiš svého pejska Slávečka přitáhne na řetízku hodně na krátko a bude de facto řídit vládu sám. On Slávek už jen od přírody jako subtilní loutka vypadá, tak to ani většinovým hlupáků nepřijde moc divné.

Z politiky se úplně vytratily idey, nejde o ideologii, ale je to jen boj o moc. O moc nad rozdělováním. Politika dnes znamená jen strkanici prasat u žlabu a v takovém souboji vždy vyhrávají jen velké svině.

O Sobotku vůbec nejde

Sobotka není vůbec tím hlavním cílem, na který se Babiš zaměřil. Sice by Sobotka neměl zastávat v české vládě žádnou pozici a vůbec by možná neměl pracovat pro vládu. Natož ve funkci ministerského předsedy. Vždyť ty skutečnosti jsou skutečně alarmující, co pustil Babiš přes Slonkovou na veřejnost. Ale není to tak jednoduché, jak si myslí Tomio Okamura, který se tohoto flustance ihned chytl a sepsal na Sobotku trestní oznámení.

V zákulisí jde úplně o něco jiného, dokonce by to mohlo jako velká voda odnést samotného Okamuru, ač sám je spíše pouťovým bavičem, nežli politikem. Tady jde o upevnění moci oligarchů a není to jen takové slabé kafíčko, jak předváděla ODS a ČSSD se svými „kmotříky.“ Ti ostatně hráli jeden na druhého, aby o koláč veřejných peněz nepřišli. ODS se zlikvidovala sama, k tomu Babiš nemusel ani hnout prstem. ČSSD si ovšem pomele do svých kosteleckých uzenin sám a vlastnoručně.

Čí hlavu má Sabina ulovit a přinést?

Kauza privatizace OKD bude určitě jen vztyčený prst Babiše-Bureše, aby všem ukázal, „kdo tuna je pán.“ Sobotka bude ministru všeho Babišovi vyhovovat, tak jako rozpadávající se ČSSD, ač se sice voleb bát nemusí, jelikož na ně vždy pár stovek milionů někde pod pelestí najde a poradci, ti pro něj podle všeho snad pracují jako údajní agenti cizí mocnosti zadarmo, platí to jiní. A navíc to má jeden bonus navíc, všechny vládní průsery se hodí na koaličního partnera.

Je Andrej Babiš agent a vlastizrádný bílý kůň americké administrativy a NWO? Fakta, která vysvětlují daleko více a jsou šokující

Tak jaká hlava bude Babišovi servírována? Bystrý čtenář si určitě už odpověděl sám. Babiš dostal chuť na havloidního sponzora. Proč jinak by právě otvíral kauzu OKD, když Sobotku by v rámci jeho politické minulosti mohl chytit za koule úplně v jiných souvislostech. Právě Babiš je taky jako v minulosti Sobotka ministrem financí, tak se mu bude naskýtat mnoho Sobotkových kostlivců v různých skříních na ministerstvu financí. A tím, že vypustil Slonkovou na kauzu OKD, zabije dvě mouchy jednou ranou. Vlastně možná i tři.

Zdeněk Bakala bude nechápavě zírat, co vše se kolem něj děje. Pokud někde neuprchne, tak si jej možná podají orgány činné v trestním řízení. Ištván se už určitě třese jako v absťáku. Nebo bude Bakala veřejně Babišem morálně zlikvidován a právě jeho hlava bude zdobit stříbrný podnos, který Slonková svému chlebodárci odevzdá.

Babiš tak získá neskutečnou popularitu nájemníků bytů RPG, ale stejně nic pro ně neudělá. To on tak umí. A třetí zabitá moucha? Každý se pak bude moci děsit, že Babiš na něj vypustí na své „waffen SS“. Je to jen náhoda, že šéfredaktorka MF DNES Slonková se jmenuje Sabina? Tedy iniciály SS.